Nataša Bekvalac "probila led" , pa nastupom, ali i izgledom oduvala publiku: Pre podne svetica, uveče grešnica!
Foto: ATA Images

Pop pevačica Nataša Bekvalac imala je tu sreću i čast da prva nastupi odmah nakon popuštanja mera protiv koronavirusa i time dokaže da je jedna od najvećih zvezda koje se publika ozbiljno uželela tokom rigoroznih mera koje smo svi morali da poštujemo u prethodnih godinu i po dana.

Ona je preksinoć nastupila na jednom prestoničkom splavu, a koliko je zbog toga bila uzbuđena svedoči i činjenica što je gotovo ceo dan posvetila pripremama za, možemo slobodno da kažemo, povratnički nastup kako nje same tako, na neki način, i svih njenih kolega koje čekaju da se vrate nastupima i druženju sa publikom.

Paparaco Alo! fotografisao je Natašu u sredu tokom prepodneva kada je obilazila splav „Port“ na kome je nastupala kako bi odradila tonsku probu i proverila da li je sa scenom na kojoj će pevati sve u redu. Čekiranje prostora uradila je u opuštenom sportskom izdanju, bez trunke šminke u farmerkama i običnoj pamučnoj majici, da bi uveče na istom mestu zablistala u vamp modnoj kombinaciji. Na sebi je imala triko od crnog sjajnog lateksa, stilizovane rukavice sa puf detaljima i duboke čizme od istog materijala.

Nataša Bekvalac

Alo!/Masanori Jošida

 

 

Kratku kosu vezanu u neobaveznu punđu za ovu priliku zamenila je pletenicom koja se spuštala skoro do kolena. Ako je verovati modnom izrazu fatalne Nate, zaključujemo da je ona prepodne svetica, majka, ćerka i sestra, a uveče grešnica i zavodnica kojoj je u ruci falio samo bič.

Pored publike pop divu su dočekale i brojne televizijske i novinarske ekipe, a blicevi su sevali onako kako i treba s obzirom na to da je nismo videli od februara 2020. godine kada je u „Beogradskoj areni“ imala svoj prvi veliki solistički koncert.

Nataša Bekvalac

Foto: Estock

 

 

-  Ovo je neki novi početak i jako se radujem. Imam tremu i frustraciju jer dugo nisam izlazila, koncert je bio poslednja velika stvar koja se desila, a regionalna turneja koja je bila zakazana je propala svi znamo zbog čega - rekla je pop pevačica pozdravljajući prisutne.

Nataša Bekvalac

Foto: Estock

 

 

Sresti se sa panonskom barbikom, a ne pitati je za emotivni status prosto je nemoguće, sve je zanimalo da li je ljuta na bivšeg muža Danila Ikodinovića koji je još nije zapratio na Instagramu, ali je ona odgovorila u svom iskrenom stilu.

- Ne treba mi muškarac i ta vrsta energije, odgajam decu i uživam u muzici. Nisam ljuta ni na jednog bivšeg muža, pa ni na Daču koji me ne prati na Instagramu - odgovorila je ona.

Uskoro novi feministički album

Bekvalčeva je ovom prilikom najavila i novi album, naglasila da će biti feministički, ali da neće da žuri sa njegovim izdavanjem.

- Poražavajuće mi je kako se muškarci ophode prema ženama, to mi je strašno i želim da vidim promenu. Zato će novi album biti feministički, ali kao inspiraciju neću imati nijednu konkretnu ženu. Ne žurim sa izdavanjem jer sve treba da bude kvalitetno.

Tokom korone nisam kuburila sa lovom

Poznata po izjavi da ne ume sa novcem i da ga nikada nema, Nataša Bekvalac se sada pohvalila da tokom korona perioda iako nije radila nije imala finansijskih teškoća.

- Nisam kuburila sa lovom ne zato što sam štediša već zato što su mi se desile marketinške kampanje. Nijednu nisam odbila jer su sve bile fenomenalne, a uzajamno sam se birala sa kompanijama i brendovima koje sam reklamirala na društvenim mrežama - rekla je mala plava i dodala u čemu je oskudevala.

- Oskudevala sam u emotivnom smislu jer sam shvatila da ovaj posao radim zbog duboko emotivnih stvari, a ne samo zbog novca - zaključila je pevačica.

Ljubav je kod mene instant

Na pitanje da li je pisala španskom glumcu Mariju Kasasu za kog je objavila da je njen novi dečko, Nataša je dala krajnje duhovit odgovor.

- Ljubav prema njemu me je držala kratko, kod mene je uvek sve instant - rekla je kroz smeh i dodala.

- Pisale su mu moje drugarice, ja nisam, pa ne znam da li je poruku samo „sinovao“.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading