dragan krapović
Foto: Printscreen/YouTube/Demokratska Crna Gora

Podsećamo, funkcioner Bečićevih Demokrata, Dragan Krapović je juče dao sramnu izjavu medijima gde je kazao da se seća zvuka aviona i eksplozija koje su parale nebo i zemlju, ali i da želi verovati da je Crna Gora, premda kroz bol i patnju, pronašla put ka izgradnji bolje budućnosti.

„Odbili smo da dozvolimo da nas mržnja i strah parališu, birajući umesto toga put mira, i put saradnje. Danas, ta odluka definiše naša strateška i vrednosna stremljenja, te je Crna Gora postala kredibilna članica NATO. Postali smo kredibilna članica Severnoatlantske alijanse, uzimajući u svoje ruke kormilo sudbine. Ovo članstvo je afirmacija naše odlučnosti da gradimo društvo, utemeljeno na univerzalnim vrednostima, multietničkom skladu, bezbednosti, miru i prosperitetu za sve građane Crne Gore“, kazao je Krapović.

Damjanović je za "Borbu" komentarisao ovu izjavu i kazao da bi bilo mnogo čovečnije i poštenije da je juče ćutao i tako pokazao bar minimum pijeteta prema pobijenoj deci u Murini i večnom bolu njihovih porodica.

„U partizanskim filmovima kvislinzima su uvek bile određene epizodne uloge i iskreno se nadam da će poslije sledećih parlamentarnih izbora epizodista Dragan Krapović zauvek završiti svoju političku karijeru“, precizan je bio Damjanović.

Alo/Borba

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading