trudnica
Foto: Shutterstock

27-godišnjakinja iz Tivertona, probudila se u ponedeljak sa nekim bolom, ali je pretpostavila da su to lažni porođajni bolovi.

Nakon što je svoje najstarije dete ostavila u školi, uradila je ono što je planirala, a to je da ode u lokalni supermarket u gradu da kupi paracetamol i hranu za mačke.

Međutim, pre nego što je čak i kročila u radnju, njoj je pukao vodenjak.

Odjurila je do toaleta za osobe sa invaliditetom u prodavnici da se očisti i pozove svog partnera da krene iz kuće i da je pokupi.

Ali stvari su se odvijale mnogo brže nego što se očekivalo. Nazvala je mamu i tetku, koje su pozvale Hitnu pomoć i prodavnicu da joj brzo pomognu.

Loren je rekla: "Ušla sam u toalet za invalide i pet ili 10 minuta kasnije osetila sam jak pritisak dole pa sam pozvala mamu."

'Pozvala je hitnu jer sam imala toliko bolova. Moja tetka, koja je bila sa njom u to vreme, pozvala je Teska Tivertona da pokuša da nađe nekoga da dođe i pomogne mi."

„Bila sam na telefonu oko 10 minuta, a onda je pet minuta kasnije ušla Lisa, koja radi tu, a zatim sam dva minuta kasnije čučnula i on je počeo da izlazi.Dva minuta kasnije porodila sam se, a 15-ak minuta kasnije stigla je bolničarka."

Prvi prirodni porođaj

Bilo je veoma brzo, posebno zato što su moje dvoje prethodne dece rodilo carskim rezom i ovo je bio moj prvi prirodni porođaj, tako da nisam imala nikakvo ublažavanje bolova ili bilo šta drugo.

Doktori su bili pomalo zabrinuti da ima šum na srcu, ali osim toga, sasvim je u redu. Tehnički je poranio četiri nedelje", objasnila je ona.

Loren se zahvalila osoblju ovog supermarketa, rekavši da su bili "fantastični".

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading