porođaj
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Žena je, nakon što je primila epiduralnu anesteziju, bila prilično omamljena. Odlučila je da snimi video za svog šefa koji ju je ranije pitao kako je.

"Zapravo, rodiću dete večeras. Trenutno sam na fentanilu zbog epiduralne. Ali da, dešava se mnogo ranije nego što sam očekivala. Ne brinite, završiću neke imejlove i tako. Javite mi ako imate pitanja", govori Tamara u snimku koji je postao viralan.

 

@tamaradrpic i think a simple- “baby’s coming!” Slack message would have sufficed 🫣#firstimemom #pregnancy #pregnant #corporate #birth #laboranddelivery ♬ original sound - Tamara Drpić

 

Premda je snimak mnogima bio smešan, u njemu ima i nečeg zapravo tužnog. Tako je jedna korisnica TikToka komentarisala da snimka prikazuje "celu srž Amerike".

Drpić je na pomenuti komentar odgovorila još jednim videom u kojem je priznala da je video poruka koju je poslala samo vrh ledenog brega.

 

 

"Oh, stvar postaje još gora. Tako mi je neprijatno. Zamislite mene, veliku i trudnu, kako se gegam do porodilišta, držeći svoj laptop, i pitam mogu li da unesem svoj laptop unutra. Otvorena sam 8 centimetara i tražim da radim iz porodilišta. Dakle, da, vrlo, vrlo američki", kaže novopečena mama na snimku.

Ipak, okrivila je samu sebe jer kaže da se nije dobro organizovala, da ju je termin porođaja iznenadio i da je jednostavno htela da završi sve svoje obaveze pre porodiljskog odsustva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading