Sandra nestala
Foto: Alo/Facebook

Telo majke sa Floride, koja je nestala pre više od decenije, pronađeno je u jezeru u blizini Dizni sveta na novogodišnje veče, prema rečima njene porodice i tima za potragu.

Ostaci Sandre Lemir pronađeni su u potopljenom vozilu u Kisimiju na Floridi, saopštio je Sunshine State Sonar na Fejsbuku u nedelju, zajedno sa fotografijom vozila koje je vozila, koje je takođe pronađeno.

Vest je donela neku vrstu olakšanja njenom sinu Timotiju Lemiru iz Mičigena.

"Juče su pronašli kombi moje mame, nakon svih ovih godina neznanja šta joj se dogodilo! Momci iz Sunshine State Sonara su sve ovo učinili mogućim… ovi momci su priveli kraju ovaj dugi misteriozni slučaj", rekao je on.

Međutim, rekao je da i dalje nema odgovora na neka pitanja.

Sandra je poslednji put viđena kako napušta dom svoje bake u Orlandu 2012. godine, a vozila je crveni kombi marke Ford Freestyle iz 2004. godine.

Prema policijskom izveštaju, bila je na putu za Kisimi kako bi se sastala s muškarcem kojeg je upoznala putem internetske stranice za upoznavanje.

Policija je navela i da je Lemir često upoznavala muškarce putem interneta.

Nazvala je svoju baku da joj kaže da je stigla u Kisimi i obećala da će ponovo nazvati pre nego što krene kući - ali to se nije desilo i više niko nije čuo za nju.

Policija je utvrdila da muškarac sa kojim je išla da se vidi nije umešan u njen nestanak, preneo je tada WKMG.

Tokom intervjua, čovek je tvrdio da se sastao sa Sandrom u Mekdonaldsu gde je radio, a zatim su otišli ​​svojim putem, navodi agencija.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading