britanija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Hitne službe reagovale su nakon što su su tri muškarca utopla u reci Esk, u Severnom Jorkširu u Engleskoj, dok je još jedan muškarac takođe izvučen iz vode.

Mediji prenose da je njihovo vozilo palo u vodu, što je izazvalo veliku reakciju hitnih službi - dok brutalna oluja pustoši severozapad. Službe su pozvane u 11:48 danas (po lokalnom vremenu, 28. decembra), prenosi "The Northern Echo", na mesto nesreće na reci Esk.

 

 

Kako se saznaje, bili su prisutni vatrogasci, hitna pomoć i policijski timovi. Nešto posle 15 časova iz vode je izvučeno vozilo.

Policija je kasnije potvrdila da su muškarci u automobilu poginuli. Pretpostavlja se da je četvrti muškarac ušao u vodu u pokušaju da pomogne onima u automobilu. Izvađen je iz vode oko 12.10 i navodi se da mu je ukazana medicinska pomoć.

U vreme pisanja ovog teksta, šta je tačno izazvalo incident ili uzrok smrti muškaraca ostaje nepoznat. Identitet preminulih je takođe za sada nepoznat.

Oluja Gerit nastavlja da pogađa UK, a pogođen je veći deo severa. Prijavljeni su udari od skoro 80 ​​milja na sat (oko 130 km/h), a na snazi su upozorenja o poplavama za veći deo severozapada, prenosi Dejli star.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading