SCENA IZ FILMA "SAM U KUĆI" Dečak (6) se ukrcao na pogrešan let, a onda je pozvao baku i saopštio joj OVO
Foto: Alo/shutterstock

Američki avioprevoznik Spirit Airlines se izvinio nakon što je greškom poslao dete bez pratnje na pogrešan let tokom praznične gužve.

Dete je u četvrtak trebalo da odleti sa međunarodnog aerodroma Fildadelfija na međunarodni aerodrom u jugozapadnoj Floridi u Fort Majersu. Ali, dete se "pogrešno ukrcalo" na let za Orlando, saopšteno je.

"Dete je bilo pod nadzorom članova tima Spirit, a čim smo otkrili grešku, odmah smo preduzeli korake da komuniciramo sa porodicom i ponovno ih povežemo. Ozbiljno shvatamo sigurnost i odgovornost prevoza svih naših gostiju i provodimo internu istragu. Izvinjavamo se porodici zbog ovog iskustva" rekli su iz kompanije u subotu u izjavi.

Kompanija nije dala nikakve informacije o detetu niti objasnila kako je došlo do greške. Saopšteno je samo da je u pitanju 6-godišnji dečak koji prvi put leteo i trebalo je da poseti svoju baku.

"Utrčala sam u avion do stjuardese i pitala: ‘Gde mi je unuk? Predat vam je u Filadelfiji?’ Onda mi je rečeno: ‘Ne, nismo imali decu na letu" rekla je Marija Ramos, dečakova baka.

Srećom, unuk ju je pozvao i rekao da je sleteo u Orlando.

"Želim da me pozovu i objasne mi kako je moj unuk završio u Orlandu. Kako se to dogodilo? Jesu li ga izveli iz aviona? Da li ga je stjuardesa, nakon što ga je mama predala sa papirima, pustila samog? Sam je ušao u pogrešan avion" pita se baka.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading