JUGOSLAVIJA, PRETNJA? Samo su odlučili i krenuli
Foto: Alo/Manish Swarup (STF)

Nikoga nisu upozorili, samo su odlučili i krenuli, to je problem sa zapadnim mentalitetom, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije.

"Rusija je još od 2007. godine, od Minhenske konferencije, a konkretnije nakon državnog udara u Ukrajini 2014. godine, upozoravala da neće trpeti haos na svojim granicama koje izazivaju SAD", istakao je Lavrov na forumu "Primakovljeva čitanja".

Kako je dodao, Amerikancima se 2003. godine učinilo da je u Iraku izgrađen neki atomski reaktor, za pravljenje "prljave bombe", a zatim je postavio pitanje: "Jesu li oni nekoga upozoravali osam godina? Ne, samo su ujutru ustali i rekli: SB UN ne želi (da odobri intervenciju), mi ćemo bez vas. I gde je sada taj Irak?".

On je podsetio na to, kako su Raka u Siriji i Mosul u Iraku zbrisani sa lica zemlje posle američke intervencije.

Zatim se osvrnuo i na pretnje kod same granice SAD, navodeći da Americi iz Meksika prete izbeglice zbog čega se diže zid, dok su se u Kanadi pojavile neke super svinje koje svima dosađuju.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Psiholog otkriva zašto se ljudi okreću alternativama poput astrologije umesto terapiji! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #astologija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading