UHAPŠENA ČETIRI PEDOFILA Koristili su decu za snimke za odrasle
Foto: Alo/Foto: Alo!

MUP RS saopštio je da se akcija provodi u saradnji sa Europolom i policijama Srbije, Slovenije, Hrvatske i Sjeverne Makedonije , te da je usmerena na sprečavanje seksualne eksploatacije dece, piše "Srpskainfo".

- Policijski službenici Jednice za visokotehnološki kriminalitet Uprave kriminalističke policije MUP RS su u saradnji policijskim upravama Prijedor, Doboj i Gradiška lišili slobode četiri lica - D.D. iz Prijedora, Z.T. iz Kozarske Dubice, B.J. iz Modriče i Ž.M. iz Teslića za koja postoje osnovi sumnje da su u prethodnom vremenskom periodu izvršila krivično delo iskorištavanje dece za pornografiju.

Postupajući po naredbama nadležnih sudova, izvršeni su pretresi na četiri lokacije za koje se utvrdilo da ih koriste lica koje se dovode u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog dela i tom prilikom su pronađena i oduzeta sredstva izvršenja krivičnog dela i to mobilni telefoni, laptopovi, USB stikovi, memorijske kartice, SIM kartice i ostali uređaji za čuvanje digitalnih podataka, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog dela – saopštio je MUP Srpske.

BONUS VIDEO 

 

@dosije.192 ŠLEPER SLETEO SA PUTA Nesreća kod Bijelog polja, zaustavljen saobraćaj #dosije192 #bijelopolje #nesreca #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading