pedofil
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Potraga za predatorom! Ivica Mišković iz Kaknja u BiH pobegao je kroz prozor suda u Banjaluci nakon što mu je izrečena kazna od četiri godine robije zbog pedofilije! Silovao je svoju unuku (9) i dečaka (12), a postoji mogućnost da se krije upravo u Srbiji!

Lice Ivice Miškovića iz Kaknja preplavilo je društvene mreže, jer je reč o opasnom seksualnom predatoru kojem su se na meti našla deca. Mišković je u utorak pobegao iz zgrade Osnovnog suda u Banjaluci i još nije uhapšen.

Kako navode lokalni mediji, on je osuđen na četiri godine robije zbog teškog zlostavljanja dece, a u sudnici je učinio nešto nesvakidašnje.

- Nakon izricanja presude u zgradi Osnovnog suda u Banjaluci, monstrum je iskočio kroz prozor i pobegao policiji u nepoznatom pravcu. U ovom trenutku traži ga policija dve države, BiH i Srbije. Postoji sumnja da je svoje utočište pronašao u Srbiji, a ne isključuje se ni mogućnost da je pobegao u Hrvatsku - navode izvori za bosanske medije.

pedofil

prinscreen

 

Nadležni iz MUP Republike Srpske apelovali su da ukoliko neko primeti begunca odmah pozove policiju. 

Hapšen u Nemačkoj

U trenutku kada je bio prijavljen zbog zlostavljanja, monstrum je pobegao iz Bosne i Hercegovine.

- Ekspresno je napustio domovinu, ali je lociran i uhapšen u Nemačkoj. Za njim je bila raspisana međunarodna poternica - navodi izvor.

 

Obaveštenje da je osuđeni pedofil pobegao na društvenim mrežama podelila je organizacija „Stop pedofiliji“, koja štiti decu u celom regionu, s ciljem da informacija stigne do što većeg broja ljudi.

Kako saznajemo, Ivica je u februaru 2021. prijavljen za zlostavljanje unuke koja je tada imala svega devet godina.

- Devojčica je sama otkrila stravične detalje i, kako je rekla, to nije bio prvi put da ju je deda seksualno zlostavljao. Optuženi je inače očuh oca devojčice. Odmah posle toga devojčica je upućena na lekarske preglede - navodi izvor.

Mišković je prijavljen i da je 20. januara 2021. silovao dečaka u Kaknju, starog svega 12 godina.

Posle bekstva pedofila oglasio se i direktor sudske policije RS Željko Dragojević, koji je potvrdio informaciju o begu, ali i dodao da će biti pokrenut interni postupak kako bi se utvrdilo da li postoji nečija odgovornost za bekstvo.

- Ukoliko se utvrdi da je bilo propusta u radu naših radnika, oni će svakako biti sankcionisani. Niko neće biti amnestiran od odgovornosti. Sada ne mogu ništa da prejudiciram - rekao je Dragojević.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading