Divljanje na aerodromu
Foto: Printscreen/Printscreen

Na šokantnom snimku vidi se trenutak kada je putnik Rajanera počeo da divlja. On je napadao osoblje, razbijao nameštaj i kompjutere nakon što je navodno propustio let.

Na snimku, koji kruži internetom, neidentifikovani muškarac svlači majicu u besu pre nego što počinje da baca nameštaj prema osoblju aerodroma. Snimljen je kako baca kantu na zid pre nego što je vrištao i besno pokazao na osoblje koje se krilo iza staklenih vrata na aerodromu u Palmi u četvrtak.

U jednom trenutku je uzeo kompjuter i razbio ga o zid pre nego što je isto uradio sa stolicom i štampačem, prenosi Ultima Hora.

Polomljeni komadi nameštaja ostali su razbacani po podu terminalal. Izveštaji kažu da je nekoliko trenutaka ranije navodno fizički napao člana osoblja Rajanera.

Uspaničeni zaposleni pozvali su pomoć. Šest radnika obezbeđenja stiglo je na lice mesta i zateklo čoveka koji još uvek divlja. On je potom, kako se navodi, ušao u žensko kupatilo, gde je navodno razbio ogledalo i pretio da će se ubiti.

Muškarac se navodno posekao po grudima i stomaku pre nego što je obezbeđenje uspelo da ga obuzda dok nisu stigli službenici španske policije. Prevezen je u bolnicu na lečenje pre nego što je zadržan u policijskoj stanici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading