Tereza Hanson
Foto: Alo/Foto: Printscreen/Društvene mreže

 Tereza ​​Hanson, smrtno je ranila Pola Hansona u kuhinji njihove kuće u Vest Koviku, u istočnom Jorkširu, tri dana nakon Božića prošle godine. Ona je danas proglašena krivom za ubistvo u Hal Kraun sudu nakon što su porotnici raspravljali manje od tri sata.

Danas su porotnici zaključili da mu je Hanson namerno zabio nož u grudi pre nego što je nastavio da karamelizuje luk istom krvavom oštricom. Hansonu, koji je jecao na optuženičkoj klupi, već ranije ove godine bilo suđeno, ali druga porota nije donela presudu. Sudija John Thackrai KC rekao je Hansonovoj da će ona biti osuđena 3. oktobra i odredio joj pritvor.

Optužena je nastavila da jeca dok joj je sudija rekao: „Postoji samo jedna kazna, a to je doživotni zatvor. Moram da izračunam minimalni rok koji ću uraditi nakon što sam čula podneske tužilaštva i branioca.

Sud je saslušao bivšu frizerku koja je pozvala hitnu pomoć i rekla operaterima 999 da je slučajno izbola svog 34-godišnjeg supruga "iz besa" tokom svađe dok je kuvala. Rekla je: „Treba mi neko brzo. Posvađali smo se i slučajno sam ga ubola, pa ako hoćeš da dođeš, možeš.

Hanson je negirala ubistvo i rekla je tokom oba suđenja da je jednostavno odgurnula svog muža dok je držala nož jer joj je vikao u lice.

Tvrdila je da se okrenula prema njemu i odgurnula ga obema rukama dok je u desnoj ruci držala nož. Hansonova je rekla Hal Kraun sudu da nije imala pojma da je nož ušao u gospodina Hansona sve dok nije čula lajanje psa i pratila trag krvi i pronašla svog muža (54) kako se srušio na pod.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading