policija
Foto: EPA/EPA/GEORGI LICOVSKI

Delove tela Kristijana Pejeva (41), koji je imao američko i bugarsko državljanstvo, pronašli su vodoinstalateri angažovani da otpuše WC šolju nagurane u odvodu, navodi Miror.

Pejev je diplomirao u SAD i izgradio svoje bogatstvo kroz kripto ulaganja.

Istražitelji veruju da ga je u noći između 8. i 9. avgusta brutalno ubio Vesko Valčinov koga je upoznao pre šest godina.

Izveštaji lokalnih medija o okolnostima ubistva sadrže jezive detalje.

Ubica je navodno Kristijana usmrtio bučicom, telo je potom raskomadao u kupatilu, a potom sitne delove bacao u WC šolju.

Istražitelji su pronašli mesto zločina nakon što su proverili dva telefona milionera čiji je nestanak prijavio brat 10. avgusta.

Na dan kada je nestao bio je u kontaktu s Valčinovom. Na snimku nadzorne kamere se vidi da su zajedno ušli u stambenu zgradu osumnjičenog 8. avgusta, a sledećeg dana je Valčinov sam izašao.

Drugi osumnjičeni, Konstantin Subotinov, koji je takođe uhapšen, priznao je policiji da je pomogao Valčinovu da sakrije krupnije delove tela žrtve tako što ga je automobilom odvezao u četvrt Vitoša.

Bugarski mediji navode da je Pejev pomogao Valčinovu sa kripto ulaganjima i sugerišu da je ubistvo motivisano novcem.

Pejev je drugi kripto milioner koji je pronađen raskomadan u poslednjih mesec dana. Delovi tela Fernanda Pereza Algabe, podsetimo, pronađeni su u crvenom koferu bačenom u jedan potok u predgrađu Buenos Ajresa.

Argentinski mediji naveli su da su delovi tela čisto amputirani što sugeriše da je reč o radu profesionalca. Obdukcija je pokazala da je žrtva upucana tri puta pre nego što je raskomadana.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading