UČENICA SPREMILA LISTU ZA LIKVIDACIJU Uzbuna u Bjelovaru, deca u panici, jeziv snimak na mrežama
Foto: Printscreen/Printscreen

Naime, sa ovom informacijom upoznala su ih danas njihova deca, iako je spisak za ubistvo sa imenima i prezimenima učenika objavljen pre nekoliko dana na Tik Toku i još uvek kruži društvenim mrežama.

Ubrzo nakon što je objavljen, o snimku je obaveštena policija, koja je za vrlo kratko vreme privela učenika, a snimak je ubrzo obrisan.

Međutim, navodno postoje snimci ekrana koje su napravili učenici škole tako da se isti još uvek mogu naći tu i tamo, a nesumnjivo se i dalje interno deli.


Uz spisak, student je pretio da će njime sve pobiti, a za celu priču je upoznat i regionalni Zavod za socijalni rad (bivši Centar za socijalni rad).

Takođe, učenik koji je sastavio spisak, po svemu sudeći na osnovu beogradske tragedije, istog dana izbačen je iz bjelovarske škole.

– Danas su đaci tek saznali da je jedno celo odeljenje sa još jednim dečakom na spisku pomahnitale devojčice koja im preti da će ih ubiti. Dotični otac je lovac i ima pristup oružju, što nije baš bezopasno. Nažalost, mi kao roditelji nismo bili obavešteni o ovome, deca su za to saznala tek danas, samo je jedna od poruka roditelja.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading