NAKON SNIMKA SA MASOVNIM UBICOM DENIZ DEJM UPLAŠENA ZA SVOJ ŽIVOT! Starleta donela šokantnu odluku, ne preostaje joj ništa drugo
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Starleta Deniz Dejm se nedavno našla u središtu skandala zbog čega je momentalno napustila Beograd, a sada je obelodanjeno da je ovaj beg iz srpske prestonice zapravo trajan a ne trenutan.

Naime, Deniz je putem društvenih mreža otkrila da je prodala stan koji je pazarila od novca zarađenog od učešća u petoj sezoni rijaliti šou-programa "Zadruga" i aktivnosti na jednom sajtu za odrasle.

-Prodala sam stan. Još odlučujem gde ću - napisala je na Instagramu Dejm, koja se trenutno nalazi u Skoplju, premda nije poznato da li će i skućiti u glavnom gradu Severne Makedonije.

Podsećanja radi, ime nekadašnje zadrugarke osvanulo je na stranicama crne hronike nakon što su do javnosti dospeli njeni zajednički snimci sa Urošem Blažićem, 21-godišnjim mladićem koji je početkom meseca automatskim oružjem ubio osam osoba, a ranio 14, u ponoćnom napadu u selu kod Mladenovca. Deniz je tada istakla da nije bila u emotivnoj vezi sa Urošem, premda je priznala da se ona nalazi na spornim snimcima.

DOŽIVELA POMRAČENJE Maja Marinković tražila od Zvezdana jednu stvar, Anđela na aparatima!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading