Telekom i Lučić trn u oku Šolaku
Foto: Alo/Foto ALO!

Gazda opozicije Dragan Đilas i tajkun Dragan Šolak započeli su do sada najjači udar na Srbiju, svaki iz svojih interesa! Đilas da bi urušio što više javnih preduzeća i izazvao haos i nezadovoljstvo kod građana, te pokušao na tome politički da profitira, a Šolak da bi zgrnuo još miliona! Najbolji dokaz za to su sva ova dešavanja oko „Pošte Srbije“!

Direktna šteta koju je zbog višednevnog štrajka radnika (kolovođe članovi Đilasove stranke) pretrpelo ovo javno preduzeće do juče je bila 602.000.000 dinara, a najveći deo tog novca od slanja paketa i pošiljki otišao je upravo firmi „DExpress“, koja se bavi isporukom pošiljki, a deo Junajted grupi Dragana Šolaka! Takođe, mnogi klijenti „Pošte Srbije“ su zbog obustave rada prešli u „DExpress“. Đilas i njegova politička grupacija, s druge strane, ubirali su političke poene, navodno boreći se za prava radnika koja je ovaj režim ugrozio...

Kada je Služba za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije počela u četvrtak veče da češlja kompaniju „DExpress“, zavladala je panika kod ovog dvojca. Nervozu i bes Dragan Đilas nije mogao da sakrije, pa je preko svojih medija brže-bolje pokrenuo suludu priču da iza napada na „DExpress“ stoji Vučić lično. Time je samo potvrdio da su on i njegov pajtos Šolak direktno povezani s celom ovom pričom.

- Postavlja se sasvim logično pitanje zašto se Dragan Đilas pojavljuje u ulozi zaštitnika Šolakovog preduzeća kada nam stalno govori da sa Šolakom nema veze i da ga je video tri ili četiri puta u životu? Policija je do sada upadala u razna preduzeća, pa gde je sada zapelo da se Draganče oglasi? Izgleda da se lagano razotkriva da iza većine štrajkova i protesta stoje vlasnici biznis-liste „Srbija protiv nasilja" Dragan Šolak i Dragan Đilas. Mogli su komotno da je nazovu lista Junajted medija ili SBB lista - zapitao se s razlogom funkcioner SNS Vladimir Đukanović.

Zanimljiva je informacija do koje smo došli, a to je da je objekat čiji je „DExpress“ zakupac izgrađen bez ikakve građevinske dozvole, ali to nije ništa čudno, s obzirom na to da Šolaku poštovanje zakona nije jača strana i da sve njegove firme u Srbiji posluju u sivoj zoni, te da su registrovane u Luksemburgu.

Draginja Vlk: Laži o promеni logoa Poštе Srbijе

Žеlim da jasno i nеdvosmislеno izjavim da su informacijе kojе sе širе društvеnim mrеžama u vеzi sa mnom i promеnom logoa kompanijе „Pošta Srbijе“ potpuno nеtačnе, kažе Draginja Vlk.

- Svе tvrdnjе kojе su iznеsеnе u vеzi sa mnom su nеistinitе. Osеćam potrеbu da rеagujеm i naglasim da nеmam nikakvе vеzе s promеnom logoa „Poštе Srbijе“ i da u prošlosti nisam posеdovala niti trеnutno posеdujеm bilo kakvo privrеdno društvo. Svaka povеzanost mеnе sa ovim događajеm jе nеosnovana i prеdstavlja gnusnu laž - istakla je ona.

Lučić još pre dve godine upozoravao da će tajkun krenuti na Poštu Srbije

Da je samo pitanje trenutka kada će tajkun i vlasnik Junajted grupe Dragan Šolak krenuti s udarom na „Poštu Srbije“ s namerom da je uništi i eliminiše kao konkurenciju, direktor Telekoma Vladimir Lučić upozorio je još pre dve godine!

- Junajted grupa se već duže vreme plaši konkurencije u vidu Telekoma Srbija, a sada im smetaju i razvojni planovi „Pošte“. Junajted grupa je nedavno kupila jednu kompaniju za brzu isporuku robe, čime su postali direktna konkurencija „Pošti Srbije“ na tom tržištu i otud tolika nervoza kod njih - govorio je tada Lučić.

Kolovođa štrajka radi kod Šolaka, u stranci kod Đilasa

Najzanimljiviji u celoj priči je kolovođa štrajka u „Pošti Srbije“ Stefan Mitrović, iz Sindikata „Sloga“, koji je je u stranci Dagana Đilasa, a posle posla u pošti radi u Šolakovoj firmi.

On na opozicionim televizijama priča kako sa sigurnošću zna da „DExpress“ nema veze sa štrajkom i par sati po ulasku policije u „DExpress“ imao je informacije da će Šolak tužiti državu, i to za velike pare, kao i da će taj sudski proces biti rešen u korist Šolaka, pa se, jadan, „brine koliko će država morati da plati“.

Ali prećutao je da ga je direktor „Pošte Srbije“, koga naziva lopovom, pre mesec dana nagradio i imenovao ga za upravnika Pošte Mirijevo, u delu grada u kom inače i živi, ali on je to odbio, insistirajući da ostane da radi kao poštar u Zemun polju i da svako jutro putuje na posao sat i po vremena umesto pet minuta. A zašto? Da bi svaki dan kada završi rad u „Pošti Srbije“ prešao ulicu i otišao da radi u „DExpressu“ kod Šolaka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoka

18.11.2023 09:40

Neka su i imali gubitke, kad ih nisu omah pohapsili. To je bre državno preduzeće a Država ih mazi

KKK

18.11.2023 09:54

Ako vec postoje dokazi, zasto ih ne pohapsite i da im se sudi ! Ovako im samo dajete podstrek da nastave !!!!!?