MEDOJEVIĆ SAOPŠTIO UŽASNE VESTI ZA CRNU GORU Cena koju ćemo platiti će biti žestoka
Foto: Printscreen

To će skupo koštati ovu državu, cena koju ćemo platiti će biti žestoka. Autori tog programa, kao što je naš zemljak Milojko Spajić sada pominju bankrot, zamislite kakav obraz treba da imate, ocenio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Manje više su svi analitičari su saglasni da su građani i ovaj put, kao i 30.avgusta glasli protiv bivšeg režima i predsednika Mila Đukanovića, a ne za neku od opcija koja im se nudila, koja je bila jasnija građanima šta se krije iza te opcije. Tako da se ovim izborima završila ta epoha i taj dugogodišnji režim koji je razorio Crnu Goru, razorio moral nacije, ostavio duboke posledice od kojih će se država oporavljati decenijama“, ističe Medojević.

Naglašava da je mladim političkim liderima potrebno iskustvo na koji način državu treba da vode.

“Oni samo vode računa o bogaćenju, vlasti i funkcijama. Mi imamo jednu neiskusnu elitu na važnim pozicijama u državi. Građani moraju sami da odluče 11.juna i da shvate da ne može da se deli nešto što nije zarađeno. Moramo nešto proizvoditi da bismo izvozili, ako to ne uradimo doživećemo bankrot javnih finansija”, upozorio je Medojević.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading