Vesić: Vučić ne zna za strah, već samo za izazove
Printscreen

Član predsedništva Srpske napredne stranke, Goran Vesić, gostujući jutros na Pinku prokomentarisao je navode koji se tiču predsednika Vučića. A to je da predsednik ima strah da se pojavi u Briselu zbog pritisaka koje će trpeti za ne uvodjenja sankcija.

“Vučić ne zna za strah, već samo za izazove. Ako hoćete, vi možete da nazovete strah, odgovornost koju predsednik oseća prema gradjanima i gradjankama Srbije. Kao i odgovornost kako će se cela ova situacija odraziti na investicije u Srbiji. Jer Vučić vodi odgovornu politiku u intersu gradjana Srbije, a to je da se Srbija razvija. Mi ne vodimo ni tursku, ni nemačku ni američku politiku već srpsku politiku”, istakao je Vesić.

Vesić se osvrnuo i na današnje ponovljene izbore u Velikom Trnovcu.

“Ovo što se dešava je posledica izmena izbornih zakona, jer mi smo prihvatili sve zahteve opozicije. Iskreno se nadam da će danas glasanje biti završeno, jer treba da se konstituiše Narodna skupština da bi predsednik Republike mogao da počne konsultacije i da da mandat. Mi iz Srpske napredne stranke očekujemo da mandatar bude iz naše stranke, jer imamo najviše poslanika, i da se Vlada što pre formira. Kako se nalazimo u teškim vremenima, tu Vladu čeka ozbiljan posao, da pomogne predsedniku i da se pripramimo što bolje možemo za naredni period koji nas očekuje, koji neće biti ni malo lak”, zaključio je Vesić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading