OGLASIO SE VESIĆ Rešio sve dileme!
TANJUG/PREDRAG MITIC

Prema njegovim rečima Srbija se danas mnogo bolje pozicionira u svetu, a da državno rukovodstvo vodi srpsku politiku, a ne politiku drugih zemalja.

- Vučić vodi politiku u interesu građana Srbije a to je da se Srbija razvija. 

Zbog toga smo i izabrani da graćanima Srbije bude bolje.

U prvom kvartalu ove godine smo imali rast BDP-a od 4,4 odsto, dok je za drugi kvartal predviđen rast od 3,7 odsto.
Radimo 574 kilometara puteva, radi se obilaznica oko Beograda, pre neki dan je pušten tunel Straževica. 

Sve ovo ne možemo da radimo u koliko se ekonomski ne razvijamo.
Zato je najbitnije da se nastavi sa stranim investicijama, da imamo više radnih mesta i što je najvažnije da u zemlji vlada mir, stabilnost i da ne bude rata. Trudimo se da sačuvamo naše interese tako što ćemo imati zaista dobre odnose sa svim centrima moći u svetu  gde može da se odlučuje o našoj sudbini – poručio je Vesić.

Gradonačelnik Vučević prisustvovao otvaranju rekonstruisanog Episkopata Slovačke evangelističke crkve u Novom Sadu - Alo.rs

Naglasio je i to da je naš stav po pitanju rata veoma jasan i principijelan, i da ne podržavamo ono što je uradila Rusija u Ukrajni. 

Vesić se osvrnuo i na sankcije koje su pojedine zemlje uvele Ruskoj Federaciji i rekao da je Srbija od samog početka protiv sankcija jer ne veruje da su sankcije delotvorne u međunarodnoj politici.

Predsednik Vučić objavljuje važnu odluku! - Alo.rs

- One pogađaju one protiv kojih nisu uvedene a to je običan narod, a Srbija kao zemlja koja je bila pod sankcijama to najbolje razume i nevidim šta je loše u takvoj politici. Kao država koja vodi odgovornu politiku imamo pravo na svoj stav, ali naše osnovno spoljno-političko opredeljenje su EU i evropske vrenosti i to je put od koga neodustajemo. Naš jedini zadatak jeste da zaštitimo naše interese i da naš narod živi bolje – zaključio je Vesić.

Komentari (0)

Loading