SRPSKA LISTA O POSETI PONOŠA: Srbi sa Kosova i Metohije su umorni od političkih turista
Srpska lista

''Ono što je važno naglasiti je da Zdravko Ponoš, Ðilasov kandidat, u svom obraćanju govori kako u Prizrenu nedostaje srpski jezik, svesno zaboravljajući da pomene povratak raseljenih i prognanih sa Kosova i Metohije.

Naravno, ne iznenađuje da nije dao nijedan predlog šta treba uraditi za bolji život Srba na ovim prostorima, jer je plan opozicije samo kako doći do državne kase, a ne briga o narodu'', navodi se u saopštenju Srpske liste.


''Najbolji odgovor na postavljeno pitanje je podatak kako Zdravku Ponošu niko iz Prištine nije zabranio posetu, kao što to redovno čini direktoru (Kancelarije za KiM) Petru Petkoviću, ministrima u Vladi Srbije, istaknutim sportskim i kulturnim radnicima…jednom rečju svima koji se bore za Srbe na ovim prostorima. Očigledno da Ðilasov kandidat ima simpatije Prištine i naravno podršku'', dodaju iz Srpske liste.

Zato je važno naglasiti da su Srbi sa Kosova i Metohije umorni od, kako navode iz Srpske liste, ovih političkih turista, mađioničara koji prodaju maglu, pokupe cirkusku šatru i odu dalje.

''Nama je potrebno da kao i prethodnih nekoliko godina na čelu Srbije bude državnik koji čuva i naš narod i mir, jača Srbiju ali i nas na Kosovu i Metohiji, nama je potreban lider kao što je predsednik Aleksandar Vučić koji je na svim izborima na ovim prostorima dobijao najveći broj glasova'', dodaje se u saopštenju Srpske liste.

Ponoš je danas boravio na Kosovu i Metohiji i tom prilikom obišao crkve i manastire u Prištini i u Prizrenu, čime je zvanično započeo svoju kampanju za predsednika Srbije.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading