PETAR PETKOVIĆ: Ponoš u Prištini rado viđen gost, ali među Srbima nije imao s kim ni da se slika
kancelarija za KiM

 

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković saopštio je da je NATO predsednički kandidat Zdravko Ponoš danas najdirektnijr pokazao da nema podršku Srba sa Kosova i Metohije ali da ga zato Kurti svesrdno podržava.

Očigledno u Kurtijevoj podršci leži činjenica da Ponoš tokom svoje ekskurzije nije smeo da pomene ni spaljenu Bogosloviju u Prizrenu, ni 40.000 proteranih Srba iz Prištine ni skoro 150 etnički motivisanih napada na Srbe na KiM od dolaska Kurtija na vlast, da se slučajno ne zameri svom mentoru i zapadnim ambasadama.

PETAR PETKOVIĆ: Ponoš u Prištini rado viđen gost, ali među Srbima nije imao s kim ni da se slika

Youtube Printscreen

 

 

Jedno je sigurno, Ponoš se Kosova i Metohije setio samo u predizbornoj kampanji kada na muci srpskog naroda iz pokrajine treba da sakupi neki jeftini politički poen, a da nije kampanje ne bi im ni imena spomenuo. U tome leži i razlog što se sam slikao tokom svoje ekskurzije, jer nije imao ni ko od Srba da ga dočeka.

S druge strane, Srbi sa KiM odlično znaju da se jedino predsednik Aleksandar Vučić svakodnevno bori za njihove interese, da zahvaljujući njegovoj podršci mi danas ulažemo milione u nove vrtiće, puteve, bolnice na KiM, a da su ih Ponoš, Đilas, Tadić i Jeremić prodali kada im je bilo najteže.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading