PITAO SAM ĐILASA KAKO JE STEKAO MILIONE Iza odgovora se krije zastrašujuća istina
Printscreen

Urednik portala Alo Dejan Novaković ispričao je u emisiji "Dobro jutro Srbijo" koju vodi Milomir Marić kako mu je odgovorio Dragan Đilas kada ga je pitao za bogatstvo stečeno tokom vlasti Demokratske stranke.

Milomir Marić je tokom razgovora naveo da je Dragan Đilas obećao platu od hiljadu evra za lekare ako dođe na vlasti ne znajući da oni već imaju tolike plate.

Novaković je, potom, podsetio na konferenciju koju je držao Đilas, a na kojoj je upitan zašto nije dao lekarima 1000 evra kada je bio na vlasti, posle čega je usledio veoma neobičan odgovor za nekoga ko je bio na važnoj državnoj funkciji.

- Pitao sam ga da li treba da objasni ljudima u Srbiji kako je stekao milione dok je narod radio za minimalac od 15.000 dinara. Na to pitanje nije odgovorio. Na pitanje zašto lekarima nije dao plate od 1000 evra kada je bio u poziciji da to učini, tokom vladavine Demokratske stranke, odgovorio je da su zaposleni u njegovoj kompaniji imali prosečnu platu od 1000 evra. Dakle, prosto, zanima ga samo njegova privatna firma. Tamo je obezbedio svoje zaposlene, a narodu Srbije, na neki način, poručio da svi možemo da se slikamo. O ovome sam kasnije pisao u tekstu "Privatna kompanija preuzima kontrolu nad Srbijom?!" gde postavljam pitanje da li je Đilas bio ministar i gradonačelnik u svojoj firmi ili u državi Srbiji i gradu Beogradu - ispričao je Novaković.

Kako kaže, postoji i snimak na kome se jasno čuju i pitanja i ovaj Đilasov odgovor.

Ispitati poreklo imovine i oduzeti sve nelegalno stečeno

Novaković je ponovio da je potrebno ispitati poreklo imovine i oduzeti sve nelegalno stečeno od političara i biznismena koji su bili povezani sa njima.

- Sve što je stečeno političkim vezama i malverzacijama im treba oduzeti, a oni u zatvor i ne moraju. Pošto su mnogo "sposobni", "mašinski mozgovi koji su dominantni", sigurno će opet steći milione na slobodnom tržištu koje su svima nama promovisali, a sebi zgrtali bogatstvo od naših para - kaže on.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (14)

Loading
Vanja

10.02.2022 14:28

Djilas se obogatio na kupovini sekundi na raznim televizijama.To je javna tajna

stevo

11.02.2022 07:57

@Vanja - Da,ali njegovo vreme i krediti su potroseni.Djilas je politicka proslost Srbije

Dobrina

10.02.2022 15:05

Тај Ђилас нема образа ни мало. Накрао се док је био на власти и опет хоће да буде на власти. Е па неће моћи!

Jelena

10.02.2022 15:15

Svima je poznato kako se Djilas obogatio, kradjom!

Djurdja

10.02.2022 15:43

Djilas je lopov, lazov i prevarant, da se zna. Po uzoru na svog idola Mila Djukanovica, Djilas hoce da od Srbije napravi privatnu drzavu i da za sebe i svoju kamarilu obezbedi basnoslovnu zaradu na racun gradjana. Nece da moze.

Patriota

10.02.2022 16:14

Gledam emisiju o nasim borcima. Svi oni pljuju Ponosa. To su ljudi njegove struke. Jedan kaze da se izgleda isplati biti izdajnik? Krajnje je vreme da se pocne primenjivati Zakon o poreklu imovine. Ponosu skinuti sve cinove i tretirati ga onako kako zasluzuje.

Milka

10.02.2022 16:59

Danas vec svi dobro znamo na koji nacin se Djilas obogatio, kradjom naroda.

Maja

10.02.2022 18:56

Đilas je jedan lopov koji je navikao da na lak način dođe do para!

Biljana

10.02.2022 22:54

Pa preko nas je dobio milione, šta jel se neko iznenadio? Pokrao nas za života.

Krman

11.02.2022 02:10

Kako je stekao...Pa jos kao mladog politicara zanli su ga po "kombinacijama".Kasnije je sve ro razradio i postao uspesan kleptoman.