ĐILASOV KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA BIO MARIONETA STRANACA Ponoš po nalogu Engleza ukinuo najslavnije brigade naše vojske
Foto: Printscreen

To su 63. padobranska i 72. brigada za specijalne operacije, a ugasio ih je, kažu naši sagovornici, po direktnom nalogu stranaca koji nisu želeli dobro ni našoj vojsci, a ni Srbiji.

Zahvaljujući zalaganju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ove dve važne brigade su opet formirane 2020. godine.

AKCIJA "OMČA 2" ZA GLAVU VUČIĆA: Otkriveno je zašto predsednik Srbije mora pasti - Alo.rs

Ljuban Karan, potpukovnik KOS-a u penziji, za Alo! kaže da se odlično seća vremena kad je Ponoš odlučivao o sudbini naše vojske i navodi da je to vreme bilo i crno i mračno. To će nam, navodi, svako vojno lice koje je imalo bilo kakav kontakt s njim potvrditi, ali i članovi njihovih porodica. Naročito su, navodi, stradali, svi u vojsci koji su pokazivali i najmanje negativan stav prema NATO. 

ĐILASOV KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA BIO MARIONETA STRANACA Ponoš po nalogu Engleza ukinuo najslavnije brigade naše vojske

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Te dve jedinice su bile elitne i najbolje i u miru i u ratu. Njih su činili  vrhunski obučeni i najsposobniji vojnici do te mere da je jedan  vredeo kao 10 dobrih vojnika iz drugih bataljona. Bili su strah i trepet, neprijatelji Srbije su zazirali od njih, rušili su im moral, a imali su i  izvanredne komandante. Kao takvi naravno da su smetali svima koji su želeli zlo Srbiji i to je jednostavno rešeno. Starešine NATO naredile su Ponošu, koji je bio engleski đak, da ih se reši, da ih rasturi i tako je oko 3.000 tih najkvalitetnijih vojnih lica i najvećih patriota kojima je Srbija bila sve maltene uništeno - priča Karan, i nastavlja:

Ko je Stojan Radenović - Alo.rs

- Bukvalno mu je potom naređeno da počne da izbacuje iz vojske sve koji se usuđuju da se suprotstave NATO-u, pa je tako najurio iz vojske sve - ne samo one koji su direktno ratovali protiv NATO, nego i one koji su bili protiv ulaska Srbije u pakt. Naredbe koje je izvršavao stizale su od vodeće države NATO-a, kod kojih je on bio na obuci, a u pitanju su prvenstveno Velika Britanija i Amerika. On je od njih uzimao pare, a stradali su vojnici koji su bili patriote. On je toliko daleko išao u želji da im se dodvori, da je došao na ideju da prisluškuje oficire i utvrdi koliko su im verni i poslušni vojnici sa kojima pričaju i da li se u tim pričama pominje NATO. Kupio je i opremu za prisluškivanje, ali tadašnji ministar odbrane Dragan Šutanovac je sprečio da se to radi i plan mu je propao. Tada su se njih dvojica posvađala i još uvek su u svađi - zaključuje Karan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (13)

Loading
Bojana

10.02.2022 09:30

Ponoš je sramota za srpsku vojsku, i na ovaj način se on ruga srpskom narodu

Toma

10.02.2022 09:39

Ovo je opšte poznata stvar. Svi ovi koji danas udaraju po Vučiću i Srbiji su najobičnije strane marionete i prodali su se za šaku dolara.

Ljiljana

10.02.2022 09:42

Ovaj Nato general bolje da se povuče sam, jer narod nije lud da podrži nekoga ko je blizak sa alijansom koja nas je bombardovala 1999. godine.

Gorana

10.02.2022 09:44

Unistavao sve sto je mogo, a sada zeli da bude predsednik Srbije!

Lazara

10.02.2022 10:06

Pa što smo se folirali kada svi znamo da je Ponoš neko ko radi za strane službe koje žele da vide porušenu i razorenu Srbiju.

Maja

10.02.2022 10:37

Svi su oni marionete zemalja neprijatelja Srbije, zarad fotelje i punih bankovnih računa!

Jelena

10.02.2022 11:01

Ponos je sramota za nas narod, sramota za drzavu. On je i sada marioneta, prodaje se za sicu!

Marco

10.02.2022 13:06

Đilasovom kandidatu I stranoj marioneti Zdravku Ponošu je malo što je uništio vojsku, pa bi da se vrati da završi započeto.

Veljko

10.02.2022 14:22

To je vec javna tajna u Srbiji vec odavno! Do dan danas, veci deo opozicije racunaju samo na strance i zato nemaju konkretan plan i program.

Boban

10.02.2022 19:40

Ponoš je bio određen da uništi Srpsku Vojsku i da u potpunosti razoruža državu.

IVAN

10.02.2022 22:45

Pa naravno, dali su mu sigurno neki zadatak vezan za Srbiju. Izdajnik.

Boris

11.02.2022 09:38

Ja mu definitivno necu dati glas, zna se ko zasluzuje glas i koja stranka doprinosi razvitku Srbije , ovi kandidati sa velikim rupama iz proslosti su i danas necije marionete , to je takav karakter !