NEDIMOVIĆ ODGOVORIO TAKOZVANIM OPOZICIONARIMA: Nije narod gladan, oporavili smo državu, vi ste gladni vlasti i fotelja!
Alo

Isti oni čiji se šefovi ližu sa dokazanim tajkunima i otimačima najplodnijih srpskih oranica danas optužuju po principu "drž'te lopova". Samo posle katastrofalne privatizacije poljoprivrednih kombinata 2000-ih oteto je više od 130 000 hektara najbolje državne zemlje. Neki od tih vlasnika su veliki drugari sa poštenim Djilasom koji za jednu novu fasadu i krov štale kupuje naklonost svojih dvorskih cirkuzanata.

Jasno je meni da jedan od tih cirkuzanata ima 7 miliona dinara, pardon, razloga koje mu je Djilas dao da priča besmislice. Da li stvarno misle da je narod zaboravio kako je zaista razorena srpska poljoprivreda i ko je najjače srpske preradjivačke kompanije bacio u stečaj? Verovatno i misle, jer ih nisu oni podizali ponovo iz pepela. Nisu oni podigli na noge čuvenu Budimku, Voćar i mnoge druge simbole srpskog agrara, već ova vlast.

Zbog toga ni hiljadu njihovih besmislica neće moći da promene ni istoriju, ni sadašnjost. To narod nije zaboravio i to će i videti već 3. aprila. Nije zaboravio srpski seljak ni kada je više stotina hiljada radnih mesta ugašeno zahvaljujući toj privatizaciji kombinata, kada je desetine hiljada gazdinstava zbrisano sa lica zemlje.

Tajkuni su imali monopol od njive do trpeze, uništavajući svakog malog i poljoprivrednika i privrednika koji je pokušao da sam opstane i sam proda svoju robu u trgovinskim lancima. To su gospodo činjenice koje svi znaju i zato ste tu gde jeste. U špajzu političke scene Srbije, na zadnjoj polici, pod paučinom sopstvenih laži i alavih usta.

Nije gladan narod, gladni ste vi moći i fotelja, jer vam nikad dosta. Posebno sada, kada je državna kasa puna, kako nikada za vaše vreme nije bila, a ni pre toga.


BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Natasa

27.01.2022 15:33

Opozicija je samo zeljna funkcija i fotelja ,a ne kako da narodu bude bolje.

Hhhjklokiy

27.01.2022 15:41

Prosle su godine gladovanja,nas predsednik Aleksandar Vucic je promenio to!

Simic Dusica

27.01.2022 15:48

Neka ste im rekli, i ostace gladni tih funkcija o kojima samo mogu da sanjaju.

Abaz

27.01.2022 15:54

Država je danas neuporedivo jača nego nekada pre.

Mira

27.01.2022 17:30

Danas se mnogo bolje zivi nego u vreme tajkuna. Tada smo bili gladni, nismo imali priliku nigde dinar da zaradimo. Sve fabrike su nam pozatvarali.

Jovan

27.01.2022 17:31

Moze opozicija da prica sta hoce. Narod zna da sad neuporedivo bolje zivi nego pre. Ako se vratimo u to vreme njihovog lopovluka tesko nam se opet pise.

Njanja

27.01.2022 18:04

Malo im je sad bi ponovo da rasprodaju sve što je predsednik Vučić i SNS na vlasti doprineli e neće moći dva sreća pa građani biraju slobodnom voljom predsednika

Slavica

27.01.2022 18:28

Niko nije smeo da kupi kravu od poljoprivrednika ako se prvo ne ponudi tajkunska svita koja je preprodavala krave. Uništili su nam poljoprivredu. I još znaju nešto da pričaju, sad kad konačno srpski seljak ima život dostojan čoveka. E, više ga gospoda žuti neće u fotelje.