OD DRUGOG SVETSKOG RATA OVO JE NAJVEĆI OBLIK DISKRIMINACIJE Nedimović zgrožen dešavanjima na Kosovu
Alo


Kosovska policija zabranila je klubovima iz FS KiM sve aktivnosti koje nisu u sitemu tzv. Kosova i zapretila hapšenjem funkcionera i igrača.

- Nikada u životu nisam video ništa slično. Fudbalski savez Srbije kao krovna organizacija radi zajedno sa našim Savezom na KIM i gospodinom Uljarevićem, koji je na čelu Saveza u Severnoj Mitrovici i zajedno sa državom preduzećemo narednih dana neophodne korake. Naš odgovor biće čvrst i odlučan - rekao je Nedimović Tanjugu.

Ovo je izašlo iz okvira fudbala i sporta, svi sportovi su ugroženi, svi ljudi su ugroženi i odgovor države biće jasan, dodao je on.

- Danas sam razgovarao sa gospodinom Petkovićem, direktorom Kancelarije za KIM i videćete, svi ćemo zajedno preduzeti oštre mere. Naša država i naš savez biće uvek uz naše ljude na KIM, uvek će imati maksimalnu podršku.

Nedimović ističe da je sve što se dešava prosto neverovatno i da će se FSS obratiti UEFA i FIFA.

- Znate da je bilo koji oblik diskriminacije jedan od najvažnijih postulata obe organizacije, na čemu su i zasnovane i mislim da će ovde biti ozbiljnih kazni i reakcija jer ovako ne može da ostane - poručio je Nedimović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading