JEREMIĆ PRETIO DARIJI Ovo su mu odgovorili Miloš Terzić i Milica Nikolić
EPA/ ROLEX DELA PENA

Razlog je bio njen odgovor reditelju Goranu Markoviću na gnusne pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću. 

Vuk Jeremić je nastavio sa prepoznatljivim manirom Đilasove opozicije i zapretio je ministarki revanšizmom i lustracijom. 

Na to su se oglasili Milica Nikolić i Miloš Terzić. 

 

 

- Pamet staje pred drugosrbijanskom ruljom za linčovanje i pred Đilsovim korisnim idiotima kao što si ti. Ministarka je rekla celu istinu o umišljenoj bagri.
Uzgred, da se čovek zaceni od smeha kada sin direktora "Jugopetrola" i unuk komunističkog bezbednjaka nekome preti revanšizmom - napisao je Terzić. 

 

 

- I sve gluposti, laži i uvrede koje ubrzano pišete poslednjih dana neće zatrpati vaše pretnje ubistvom predsednika Vučića. Ne samo da neće zatrpati, nego će još jasnije pokazati koliko ste izgubili razum u želji da opet dođete na vlast. Izbori su uskoro, a program ste predstavili - komentarisala je Milica Nikolić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Lep Ko Slika

18.12.2021 18:45

Ovo slikan kod satanista kada mu daju pare u instrukcije za rušenje Srbije?

Mira

18.12.2021 20:35

Jadni promaseni, Goran Markovic, izraz lica i pogled ludaka. Zar onako divni roditelji da izrode ovakvu nistariju. Tako je pretio i Djindjicu. Ko je ovom ludaku sledeci na listi.

Milan

18.12.2021 22:23

Potpuno ocekivano od Jeremica da se oglasi o ovoj temi. Podrzavanje ljudi koji prizeljkuju smrt predsedniku ili bilo sta lose je nesto sto se uvek ocekuje od njega, covek je pun mrznje i zlobe. Bolesnik.

stevo

19.12.2021 00:59

Jeremic je najobicnija kukavica kad na ovaj nacin preti zeni,bez obzira ko je u pitanju,ovo je neprimereno

Prle

19.12.2021 14:20

MILOS I MILICA SU LEPA SRPSKA IMENA ALI PO KOMENTARIMA NE BIH REKAO DA SU SRBI