OZBILJAN LINČ HULIGANA DOŽIVO I SVEŠTENIK SPC Vujadinović reagovao: Ogoljen krajnji cilj - rušenje države i institucija!
Alo!

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Juče je u huliganskom pohodu i takozvanom protestu i blokadi samozvanih ekologa, pored svih incidenta u Srbiji, u Subotici ozbiljan linč preživeo i sveštenik SPC, Dragan Stokin, otac desotoro dece. Ceo događaj se desio u prisustvu njegovo dvoje maloletne dece.

Međutim, sve to nije bilo dovoljno, pa su nakon toga on i SPC, provučeni kroz medijsko blato Đilasovskih medija, valjda deleći sudbinu i samog Patrijarha SPC, koji je sve češće na meti istih. 

Upravo taj događaj je otkrio suštinu u strašnu istinu svih događaja širom Srbije, a koji se dešavaju poslednjih dana.

Ogolio je konačni cilj urušavanja države i njenih institucija, pre svega institucije predsednika Srbije ali i cilj urušavanja i uništenja SPC, kao vekovnog stožera, okupljanja našeg naroda u najtežim istorijskim momentima. Taj postupak je, očigledno, u potpunosti usklađen sa delovanjem protiv SPC, kome svedočimo i na Kosovu i Metohiji, Crnoj Gori, Federaciji BiH i Hrvatskoj, a evo sada, na žalost i na ulicama Srbije.

Minimum odgovornosti nalaže da svi važni društveni faktori u Srbiji, osude i ograde se od nemilih scena viđenih u Srbiji, a pogotovo od napada na SPC i njeno sveštenstvo.

U protivnom, postoji realna opasnost da ovo postane praksa i obrazac ponašanja, tih grupacija, prema SPC, a možda i prema drugim verskim zajednicama koje im se eventualno ne svide zbog nečega, te opasnost da ovaj model, gledajući ga na ulicama Srbije, preuzmu i njihovi partneri, a protivnici srpskog naroda i crkve u regionu.

Sa druge strane, SNS i njen predsednik Aleksandar Vučić će, bez obzira na sve bestijalnosti i pritiske Đilasovih, Marinikinih, Brkovićevih i drugih jurušnika, ostati na strani našeg naroda i naše SPC gde god se oni nalazili i na strani pristojne Srbije uz punu osudu ovakvih događaja", saopštio je narodni poslanik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading