Otvaranje štedionice
Foto: Alo/Foto: Grad Subotica

Gradonačelnik Bakić je, tim povodom, rekao kako je otvaranje novog poslovnog prostora, pogotovo kada se radi o jednoj renomiranoj državnoj banci kao što je „Poštanska štedionica“, veliki događaj za grad Suboticu.

„Našem gradu je, na ovaj način, ukazana i čast da je prepoznat kao izuzetno povoljna sredina za njihovo poslovanje, jer to znači da nas vide kao dobrog partnera za razvijanje i unapređivanje svog poslovanja. Ovoj poslovnici ’Poštanske štedionice’ neću poželeti da bude uspešna kao sve ostale širom Srbije, već ću navijati da bude i najuspešnija. Pogotovo što znam da se na njenom čelu nalazi direktorka Isidora Đaković, izuzetno agilna i sposobna osoba koja će, siguran sam, sa svojim zaposlenima dati ogroman doprinos unapređenju rada ove poslovnice Banke ’Poštanska štedionica’, kazao je gradonačelnik Bakić.

Uz isticanje da je Banka ’Poštanska štedionica’ partner mnogim državnim projektima, gradonačelnik Bakić je, na kraju obraćanja medijima, rekao da će lokalna samouprava pružiti svu moguću podršku ’Poštanskoj štedionici’ i poželeo im mnogo sreće u budućem radu, puno poslovnih uspeha i još većih proširenja.

Direktorka Isidora Đaković je kazala da je Subotica primer izuzetno dobre saradnje lokalne samouprave i Banke ’Poštanska štedionica’.

„Svojim radom i odnosom prema državi i građanima, kao prava državna banka zaslužili smo poverenje grada Subotice i na domaćinski marljivo postupanje za potrebe svog posla dobili priliku da počnemo sa radom pod okriljem ove gradske lepotice. Svojim odnosom prema klijentima i poslovnim partnerima već smo skrenuli pažnju na svoj rad, a podsećanja radi ubrzan razvoj poslovne mreže banke u skladu sa sloganom ’Još bliže vama’, započeli smo upravo u ovim krajevima, formiranje samostalnog šaltera Čantavir“, rekla je Isidora Đaković.

Ona je izrazila zahvalnost gradonačelniku Subotice Stevanu Bakiću i celoj gradskoj upravi na ukazanom poverenju i u ime Banke ’Poštanska štedionica’ građanima i privrednim subjektima Subotice poručila da će im biti na raspolaganju za dalji razvoj i podizanje životnog kvaliteta, jer kao državna banka u korak prati državu na stabilnom putu razvoja.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading