NAPALI DANILA VUČIĆA DA VOZI PRESKUPI "LEKSUS" Predsednik odgovorio koji auto ima njegov sin
Foto: Printscreen Alo

 

Najnovija u nizu jeste izmišljotina đilasovca Željka Veselinovića je da Danilo Vučić vozi “leksus od više stotina hiljada evra”!?!

Na stranu to što “leksus” od više stotina hiljada evra ne postoji, činjenica je da Danilo vozi “škodu”.

Tim povodom oglasio se i predsednik Vučić:

- On nema leksus, nije stigao u Požegu leksusom, već je stigao škodom, službenom, štićena je osoba. Sam njegov greh je što ništa loše nije učinio. Nema apartmane u Londonu od 3 miliona evra i 50 kafića u Beogradu, već radi u jednoj vinoteci. Valjda to nekome ne odgovara - komentarisao je Vučić napade na njegovog sina.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ruzica

29.10.2021 14:14

I treba da vozi. On je sin predsednika koji je ovu zemlju digao iz pepela. Jako sam ljuta kada predsednik kaze da je njegova plata od hiljadu EURA velika. Covek sa takvim teretom i takvom odgovornoscu, a posten, odgovoran i savestan treba da ima minimalno 100 hiljada eura. Drugi imaju milione koje su pokrali, unistili su sve ono sto su generacije stvarale,a predsednik, koji je preporodio ovu zemlju da radi za crkavicu. Bila sam ja na jednom.sastanku gde su se samo borili za fotelje. Postavila sam pitanje doticnom za koje bi pare on preziveo ono sto je Vucic u Srebrenici, odgovorio mi je da nema tih para. Rekla sam mu" Sve ste o sebi rekli". Zelim da se zna da nisam clan ni jedne stranke.

Julija

29.10.2021 19:12

Napadi na Danila ne prestaju, ali svako ko misli da ce na taj nacin naterati Vucica da podnese ostavku, vara se! Mnogi su Srbiju pljackali, bogatili i trcali za svoj licni interes, Djilas posteno zaradio 619miliona?!

Zeljko

29.10.2021 20:21

Gde su dokazi da Danilo ima leksus? Sa druge strane imamo dokaze da se Tepić i Đilas voze u audiju od 100 hiljada evra.