UZNEMIRUJUĆE INFORMACIJE Zaštitite Danila Vučića!
Instagram

 

Mario Spasić, generalni sekretar ovog Saveta pojašnjava da članovi porodice predsednika Republike u celom svetu, ali i u Republici Srbiji, moraju da budu štićeni od strane vojnih i civilnih bezbednosnih struktura.

"Činjenica da deo zlonamerne i laičke javnosti diskredituje zaštitu života Danila Vučića, sina predsednika Republike, samo po sebi je degutantno i pokazuje zlobu onih kojih se šegače na temu života bilo koga, pa i članova porodice predsednika" - podvukao je Spasić i dodao kako borba protiv ozbiljne krvoločne mafije u Srbiji jeste dovoljan razlog da bezbednost porodice predsednika Republike bude na nivou zaštite koju SAD sprovodi u zaštiti članova porodice predsednika Bajdena.

"Svako ko priželjkuje da sin predsedsednika Republike ostane bez zaštite i bude ubijen govori isključivo o sebi, a ne o logičnoj i zakonskoj potrebi zaštite svakog pojedinca, u koje spadaju i članovi predsednikove porodice. Političarenje na temu bilo čije bezbednosti spada u najgnusniju nekrofiličnu potrebu da se taj neko naslađuje nečijom smrću. To se u Srbiji ne sme i ne treba dozvoliti" - zaključio je Spasić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Mile Bambus

29.10.2021 12:43

Treba da ga stite, jer ovi sto prete njima nisu zdravi i treba to hapsiti i leciti.

stevo

30.10.2021 00:59

@Mile Bambus - Da napadaju dete samo sto je predsednikov sin,pritom,opuzivsi ga za sve i svasta,pa to je strasno

Goran

29.10.2021 12:45

Sramno je to što se radi porodici Vučić.

Bole

29.10.2021 12:56

Nije u redu da se napadaju deca funkcionera. Nigde nismo imali prilike da pricitamo da je Vucic napao Djilasovo dete, ali zato citamo da bas ti opozicioni lideri, razne ruzne komentare upucuju na racun Danila. Danilo nije kriv sto je sin Vucicev. Treba da bude ponosan na to, jer Vucic je pokazao da je dosledan, da je pravedan, i da zaista radi u interesu gradjana.

Vox populi

29.10.2021 13:58

Trebalo je vec odavno da je porodica predsednika drzave zasticena , tako se radi u svakoj drzavi. Ako nije zasticena porodica i napadaju se deca, sta da ocekuje obican pojedinac.

Zeljko

29.10.2021 21:05

Porodica Vučić treba da tuži sve one koji šire lažne afere u vezi njih, da se prekinu te laži zauvek.