KURTI MARŠIRA POD ZASTAVOM VELIKE ALBANIJE Užas u Tetovu, Albanci izbrisali Severnu Makedoniju (FOTO)
Foto: EPA/Alo ilustracija

"Kosovski premijer Aljbin Kurti posećuje Tetovo, grad u Makedoniji, a nigde nema makedonske zastave. Onda se ljudi pitaju zašto ih optužuju za 'velikoalbanske' agende. Isto kao i kada je kosovska predsednica Vjosa Osmani bila u poseti pre nekoliko meseci. To su strani čelnici. Prilikom takvih poseta treba da bude prisutna zvanična državna zastava", napisao je Koloski na Tviteru.

 

 

On je takođe ukazao da se iza Kurtija mogla videti mapa "velike Albanije" tokom skupa u Tetovu.

"Mapa 'velike Albanije' iza kosovskog premijera i gradonačelnika Tetova i drugih etničkih albanskih lidera u Makedoniji na sinoćnjem mitingu", dodaje Koloski.

I direktor Kanclearije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je da je Kurti u Severnu Makedoniju doputovao da bi podbunjivao najekstremnije političke strukture Albanaca u toj zemlji i da bi promovisao fašistički projekat takozvane velike Albanije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Vlada Sevcenko

12.08.2023 18:23

Sta se cudite albanci ce napraviti veliku albaniju to ce im pomoci zapad smem da se kladim. To je sigurno. Moramo se brzo lresabrati i ujediniti

Снржана

12.08.2023 18:33

О Курту враћамо .те у затвор. Срби Македонци бошнјаци.и.поштени Албанци као и Црногорци.неможеш.да свађаш. Овај народ ако се не убијеш убићезе запад.или