UBICA SRBA SE VRAĆA NA MESTO ZLOČINA Vesli Klark ima poseban zadatak za tzv. Kosovske bezbednosne snage!
Alo/ilustracija

Tzv. ministar odbrane odmetničkih "institucija" u Prištini Armend Mehaj kaže da je putem video poziva razgovarao sa penzionisanim američkim generalom Veslijem Klarkom i da je on prihvatio poziv da poseti Kosovo i Metohiju, kao i da "svojim savetima podrži realizaciju strateških i operativnih ciljeva (tzv.) ministarstva odbrane i (tzv.) Kosovskih bezbednosnih snaga".

Mehaj je na Fejsbuku napisao da je sa Klarkom, koji je vodio NATO operacije agresije na SRJ 1999. godine, razgovarao oko sat vremena, i da je to "velika čast i privilegija".

Mehaj je naveo da je pozvao Klarka da poseti "ministarstvo" i tzv. KBS i da je on to "sa zadovoljstvom prihvatio", kao i da će poseta uskoro biti realizovana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Srecko

25.06.2021 22:05

Vesli Klark se vraca na mesto zlocina.Ako je Klark zaboravio Kosovo je jos uvek u Srbiji.Da hoce da ga nesto strefi kad bude dolazio na Kosovo.Klark dolazi da poducava teroriste ,kako ponovo da napadaju Srbe.Kako spavas Klarku,da li sanjas ubijenu decu,starce zene,da li sahnjas rusenje Kineske ambasade,ubio si 78 dece.Nikada sna nemao.Ni tebi sveca do zore goreti nece izrode.

NS

25.06.2021 22:11

Izdrzali su Srbi mnogo stosta, izdrzace i sada. Nece dati Kosovo pa da hiljadu zlikovaca Klarka dodje. Ima onaj ko ce uz nase molbe resiti probleme i spasiti Srbe. Mi samo treba da budemo dobri ljudi, slozni i patrioti da ne damo svoje.

Sabahudin

26.06.2021 16:40

Obnovite optužnice protiv ovog i ostalih ubica iz NATO!!!