Srbina raznela bomba kod Zvečana, uviđaj, policija, ubistvo
B.A.
Srbina raznela bomba kod Zvečana, uviđaj, policija, ubistvo

B.A.

Srbina raznela bomba kod Zvečana, uviđaj, policija, ubistvo, Foto: B.A.

U opštini Pećinci, u selu Sremski Mihaljevci, noćas je 17 puta Izbodena žena, saznaju mediji.

Naime, nesrećno ženi je prerezan vrat i lekari joj se bore za život. Prema rečima meštana, ženu je iskasapio mlađi muškarac iz tog sela, koji je policiji poznat zbog niza razbojništva.

Uskoro opširnije...

 

Komentari (2)

Molim vise od 500 karaktera za komentar

03.09.2018 15:56

Ako je muskarac pocinilac, on je monstrum, cudoviste, treba ga giljotinirati, kastrirati, zatvoriti i baciti kljuc. Trazi se hitna sednica SB UN, ministarka i poverenica za rodnu ravnopravnost slazu zabrinute face i traze najstroze kazne, organizuju se specijalne emisije na tv gde se do iznemoglosti prica o muskarcima kao najgorima... Ako je zena pocinilac, ma mozda je ipak greska, ma cekajte da vidimo, ma ko zna cime je izazvana, ma nije ona, ma on je kriv, imajte razumevanja, pustite jadnu..

Molim vise od 500 karaktera za komentar, II deo

03.09.2018 15:58

... zenu na miru. Uz obavezno podsmesljive komentare kako je on to mogao da dozvoli, kako je nikakav muskarac, slabic, mlakonja i jadnik. Sve se minimizuje, dva i po slucajna komentara i za tri dana sve je zaboravljeno. U medjuvremenu, prica se opet o nekom muskarcu koji je zver, zbog relativizacije, maskiranja i razvodnjavanja.