Od devojaka uzimao pola para
Shutterstock
Adrijana Vasiljević

Printscreen: Youtube

Adrijana Vasiljević, Foto: Printscreen: Youtube

Velika policijska akcija u Italiji! Zbog sumnje da su se dugo bavili prostitucijom, uhapšeno je devet osoba. Među njima je čuveni prestupnik Majkl Sorentino (40), ali i njegova partnerka Adrijana Vasiljević (32), poreklom Srpkinja koja živi u gradu Fođa, pišu italijanski mediji.

Adrijana se, između ostalog, bavila politikom, a pre četiri godine je bila kandidat za predsednika opštine Fođa ispred stranke "Forza Italia" (Napred, Italijo).

Takođe, širom "Čizme" govori se o njenoj burnoj prošlosti i pre nego što je krenula u političke vode. Pre tri godine italijanski ugledni list "Korijere dela Sera" objavio je članak o Adrijani za koju navodi da je rođena Beograđanka, u Italiju došla još 2009. godine i od tada ne prestaje sa skandalima, najčešće u vidu pretnji i ucena u vezi sa prostitucijom.

Hapšena je i 2015. zbog skandala koji je potresao Fođu. Naime, otkriveno je da 2010. godine pružala seksualne usluge poznatom italijanskom menadžeru Dariju Riciju, koji je tada bio oženjen i imao ćerku.

Rici ju je, pišu mediji, "preko kreveta" ugurao u svoju agenciju, a da prethodno Adrijana nije imala nikakve kvalifikacije za bavljenje marketingom. Čak je morao da otpusti nekoliko osoba kako bi zaposlio Srpkinju.

Vasiljevićka je puštena na slobodu zbog nedostatka dokaza o bavljenju prostitucijom, potom je ušla u političke vode 2014. godine, a četiri godine kasnije ponovo je uhapšena zbog prostitucije.

Policija je "sumnjivoj ekipi" oduzela stanove koje su koristili za svoje prljave poslove i iznajmljivali ih mušterijama koje bi orgijale sa prostitutkama i transseskualcima, uglavnom stranog porekla.

Istraga je započela ove godine nakon što su se stanovnici zgrada u kojoj su se nalazili stanovi, žalili na preteranu buku i danonoćno posećivanje prostitutki. 

Policija je iznela podatke da je svako od uhapšenih mesečno zarađivao do 7.000 evra, a svaka prostitutka je za usluge dobijala 50 evra dnevno.

Komentari (3)

Buca

08.07.2018 05:07

Osim k.....ja drugo I ne znaju...

Crni

08.07.2018 06:13

Politika i prostitucija. Koja razlika? Talijani su imali ćićolinu za poslanicu. Znameniti porno divi.

Tika

08.07.2018 20:34

Kad je mogla Ćićolina, što ne bi mogla i ona !?