danka ilić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Istražitelji su do sada ispitali više od 30 ljudi, mnoge od njih i testirali na poligrafu. Jedan pripadnik MUP nije prošao testiranje i on je priveden zbog sumnje da je odavao informacije iz istrage.

Komšije iz Banjskog polja govorili su o nekoliko nelogičnosti koje su primetili u okolini mesta gde je nestala Danka Ilić.

- Ivana je saznala da je trudna i stan u Boru, u kom je živela sa decom, suprugom Milošem i njegovim roditeljima, postao im je tesan. Zato su, navodno, počeli da razmišljaju da preurede pojatu Ivanine porodice koju imaju u Banjskom Polju kako bi u nju prešli Miloševi roditelji, a oni sa decom ostali u stanu. Međutim, Ivana nije jedini vlasnik te kuće i pojate, ona je i u vlasništvu njenog oca i brata, a čuli smo da oni nisu bili za ideju da se Ivanini svekar i svekrva presele tamo - kažu meštani i dodaju da je Ivana u utorak došla samo da bi videla u kakvom je stanju kuća i pojata i da li bi mogli da se renoviraju za život.

- Ivana je u utorak dovezla Danku i sina i parkirala se pozadi verovatno da neko ne bi dojavio njenoj porodici da je došla. Ona, navodno, uopšte nije imala ključ kuće i iz tog razloga je policija posle prijave nestanka deteta naišla na zaključana ulazna vrata. Nije mogla tu ni da prespava s decom tu, jer nema kako da uđe u kuću, a i kuća je u jezivom stanju - kažu komšije iz Banjskog Polja.

Podsetimo, Danka Ilić (2) je nestala u mestu Banjsko Polje, kod Bora, u utorak oko 13.45 sati dok se sa majkom i godinu dana starijim bratom igrala ispred objekta u mestu Banjsko polje.

Policija je prvi put aktivirala sistem "Pronađi me" (Amber Alert), kojim se javnost hitno obaveštava o nestanku deteta.

(Kurir)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading