zigi
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Timove čini 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontinuirano preduzimaju sve mere i radnje na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njenog nestanka.

Pas za spasavanje iz ruševina i potragu za ljudima, stigao je iz Novog Sada sa vatrogascima u Bor da se priključi u potrazi za malom Dankom.

Podsetimo, Zigi je posle razornog zemljotresa u Turskoj pomagao u pronalasku zatrpanih i specijalno je treniran za te stvari.

Podsećamo, devojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak u Banjskom Polju kod Bora, a nekoliko sati kasnije, po prvi put je aktiviran sistem „Pronađi me“.

Policija je u sredu posle 27 sati obustavila je potragu i krenula u drugi vid radnji na pronalaženju deteta.

@alo_portal Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica. #fypシ #fypシ゚viral #srbija #dankailić #amberalert #bor #zigi #pas #alo #alodnevnenovine #alonovine ♬ Hollywood-style car chase action music(1246769) - tomotam

Dvogodišnja devojčica na sebi ima ljubičaste pantalone i maslinastozelenu jaknu, kosa joj je vezana u rep.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading