Pronađi me
Foto: Alo/Alo

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić u međuvremenu se oglasio za medije i otkrio da su došle spasilačke jedinice, kao i veliki broj građana da traži malu Danku, a kako kaže prve komšije su je poslednji put videle.

- Uključio se veliki broj sugrađana, tu su dronovi i spasilačke jedinice, a čekaju se i specijalni psi za potragu. Teren je težak, postoje mnogo šuma i tu je i potok. Majka se okrenula na sekund, a onda je dete nestalo i službe će da rade svoj posao. Prve komšije su videle poslednji put dete - kazao je Milikić.

- Dronovi su ceo dan sa termovizijskom kamerom pretraživali teren, sada očekujemo tri profesionalna psa Gorske službe spasavanja da pristignu, a stižu još tri drona sa termovizijskom kamerom. Teren će se pretraživati čitavu noć. Verujem da ćemo noćas naći našu malu sugrađanku. Ujutru ćemo doći ako treba, napravićemo organizaciju, tu je i načelnik policije koji rukovodi akcijom. Imamo problem sada, ljudi dolaze sa svojim privatnim psima, ima nas mnogo sada, spasilački psi ne mogu miris da osete. Apelujem da se sklonimo. Danas je ovde bilo skoro 400-500 naših sugrađana. Hvala vam na tom - istakao je Milikić.

Alo.rs/Informer/Bor030.net

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading