BEOGRAĐANKU MUŽ NEPRIJATNO IZNENADIO NA DAN SVADBE Kad se vratila od frizera na vratima je sačekalo OVO (FOTO)
Shutterstock

Priprema i organizovanje venčanja znaju da budu prilično stresni, ali i naporni. Svi oni koji su stali "na ludi kamen" znaju o čemu je reč! Neki put je i trka sa vremenom neizostavna, te sređivanje mlade, poput frizure i šminke budu u poslednjem trenutku. Upravo se s takvim problemom susrela jedna Srpkinja, te je zbog manjka vremena zamolila budućeg muža da okiti ulazna vrata stana, a što je opšte poznat običaj kod nas.

"Na dan svadbe se setim da smo mogli malo da okitimo ulazna vrata od stana, kaže moj sad već muž, da ne brinem on će to da reši dok sam ja kod frizera", napisala je ona, a zatim podelila sliku ulaznih vrata, koje je mnoge nasmejala:

Umesto nešto bogatijih ukrasa, možda čak i cveća, mladu je na ulazu dočekalo tek nekoliko zlatnih mašnica - tačnije 11. Dok su se jedni pitali, šta bi tačno ova dekoracija trebalo da predstavlja, drugi su ga hvalali, ali i slatko nasmejali.

 

 

"Bitna je volja i želja da ti olakša, zlatom da ga zlatiš", "Kakav car", "Nemoj tako, bar se potrudio", "Bar nije sad već bivši muž, dobro je", "Bar je originalno", "Bokte, žali čovek svoju slobodu...", glasili su samo neki od komentara. A jedan korisnik je smatrao da je priloženo na slici najjednostavniji i najtačniji opis velike većine muškaraca. Sve u svemu, većina je smatrala da se muškarac potrudio i uradio najbolje što je mogao kako bi doprineo jednom od najvažnijih danu u svom životu.

 

 

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading