VRAĆA SE ONLAJN NASTAVA Ružić saopštio novu odluku Tima za škole
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je jutros da je na jučerašnjoj sednici Tima za škole preventivno predviđeno da nastava u srednjim školama u Vojvodini, koja počinje u ponedeljak, bude onlajn.

Kada je reč o učenicima u ostalim delovima Srbije gde drugo polugodište počinje kasnije, odnosno o tome kako će oni početi drugo polugodište, Ružić je gostujući na TV Pink rekao da će to biti razmatrano na sledećoj sednici Tima za škole koja je planirana za 13. januar.

Na pitanje da li postoji mogućnost da i ta nastava počne onlajn, Ružić je rekao da nijedan scenario ne bi trebalo isključiti, ali da je najbolje da đaci fizički idu u školu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Neno

06.01.2022 10:44

Naravno onlajn nastava.Prvi model ne moze da se koristi dok je korona.Jer nema distance onda se ne nose ni maske.Pa je ucionica izvor zaraze i prenosenja kovida.Mere treba da se postuju a to omogucavaju drugi i treci model

Nina

06.01.2022 14:07

Ružiću, deca imaju i roditelje i bake i deke. Nema smisla da ih zaraze.

Bojan

07.01.2022 22:04

Roditelj sam troje dece.Zamislite on lajn nastavu za troje dece,da li je to normalno.Ko ce da obezbedi te uslove,decq tako nista ne nauce koje on line nastave.Sin mi na on lajn jedinicu iz matematike,kada krenuo u skolu tri petice iz matematike.Produzite raspust ako treba 15 dana,produzite skolovanje.Ako treba i mesec dana.Da bi nastavnici isli na more uvodite on lajn nstave gde im se iz kafica drze casovi,dosta sprdnje.

Darko

07.01.2022 22:07

On lajn nasstava preko dana,a uvece kafici i diskoteke jedni na druge.Neznase da li je smesno ili zalosno.

Xxx

08.01.2022 05:55

Ove godine roditelji nemaju izbor da decu ostave na online ako zele tako da je ministar direktno odgovoran za svako dete koje primora da ide u skolu.