KAPETAN OBALSKE STRAŽE OTKRIVA SVE O POTRAZI Ukoliko se Matej utopio njegovo telo već pluta Dunavom
Foto: Alo!

- Svako dete nam je podjednako važno! Ovo je za Beograd tužan trenutak. On se vodi kao nestalo lice. Ne smemo da tvrdimo da se utopilo ili da je oteto. Pretpostavka je da je zbog zauzetosti toaleta, izašao da izvrši fiziološke potrebe, činjenica je da je reka jaka i hladna. Ukoliko se utopio, telo nije palo na dno, niti je na površini, ono u polukosom stanju pluta rekom i ide ka Dunavu. Ovo je sve pretpostavka, ja se izvinjavam što na ovako surov način pričam ovako... Da bi telo isplivalo potrebno je četiri do pet dana - kaže kapetan obalske straže Vladica Zdravković za Alo!

Kapetan Zdravković je istakao da se i sam ministar policije Aleksandar Vulin lično angažavao u slučaju nestanka Mateja Periša iz Splita.

Nestanak Splićanina

Podsetimo, u novogodišnjoj noći u Beogradu nestao je 27-godišnji mladić iz Splita Matej Periš.

Poslednji put je viđen u klubu "Gotik", gde se veselio s društvom, nakon čega se odvojio od njih i nestao. Nestanak Splićanina uzburkao je region, a istraga još uvek nije dala rezultate.

Kako su njegovi prijatelji kazali u razgovoru za medije, njih sedmoro najpre su otišli na večeru, a onda u klub. U jednom momentu društvo je shvatilo da Mateja već neko vreme nema, a na izlazu iz kluba - da je njegova jakna ostala u garderobi.

O nestanku Mateja Periša ubrzo su se pojavile mnoge teorije, šta je s njim moglo da se desi, gde je, i da li je još uvek živ?

Jedna od njih je i ta da je Matej Periš skočio u reku i nesrećnim slučajem se utopio, međutim, njegovi prijatelji u to ne veruju, s obzirom na to da je ograda u tom delu šetalilšta kod Beton hale prilično visoka.

Međutim, Matej Periš je pokazivao sklonost ka skakanju sa litice i bio veoma vešt plivač, što pokazuju objave na njegovom Instagram profilu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading