Boško Kozarski
Privatna arhiva
Boško Kozarski

Privatna arhiva

Boško Kozarski, Foto: Privatna arhiva

U bojankama se veseli homoseksualni par sa usvojenim detetom imenuje kao porodica?! Zar to nije udaranje na osnovnu ćeliju društva, njenu korensku definiciju? Sva moralna načela izvrću se po potrebi liberalnog ustrojstva koje se nasilno uvozi i distribuira čak i po vrtićima.

Pokušaj samoodbrane osvešćenih građana etiketira se kao krivično delo ugrožavanja prava osoba sa posebnim seksualnim potrebama i opredeljenjima. Iz samog vrha Vlade šalju se oštre poruke i opomene svima koji su stali u zaštitu dečjih prava i zaštitu tradicionalne porodice, uz opasku da je u heteroseksualnim porodicama više nasilja nego u homoseksualnim. E, tu se zbunih! Kako porodica uopšte može da bude homoseksualna?! Samim tim i nema negativnih pojava u homoseksualnim porodicama, jer one i ne postoje.

Homoseksualac svakako ima porodicu, svoju majku, oca, brata, sestru, i kao što se da zaključiti, ta porodica je nastala iz heteroseksualne veze, iz ljubavi muškarca i žene. Brak ili nešto poput bračne zajednice moguć je u bilo kojoj kombinaciji, ponegde već i zakonski regulisan, ali to svakako porodica nije. U nekim azijskim zemljama zakonski brak mogu zaključiti na primer muškarac i kornjača ili pak žena i Mesec, ali oni svakako ne mogu biti porodica, ne mogu imati porod!

No, vratimo se na pitanje usvajanja dece od strane ljudi koji se nalaze u istopolnim zajednicama. Iako smo već u procesu razgradnje tradicionalnog društva, iako je čini se samo pitanje vremena kada će zakonski ova mogućnost biti i definisana, važno je danas reći da je zakon prirode iznad svakog drugog napisanih rukom. Privilegija poroda nije ljudsko pravo. Tačno je da usvojitelji imaju sva ljudska prava, ali se zaboravlja da dete ima jedan paket prava više od usvojitelja - prava deteta.

Niko se iz redova tobožnjih boraca za ljudska prava nije zapitao: „Da li je za dete traumatičan doživljaj odrastanje sa dva istopolna staratelja u tradicionalnoj društvenoj sredini?“.

Komentari (3)

Prvi Red

08.05.2018 06:52

Nesumnjivo je da ce se i na Vas obrusiti lavina kritika,ali,to je u danasnje vreme i sudbina svake izrecene Istine. I sto je preciznija i jasnija,to je gnev otpalih veci i bučniji.Kao Sveta Voda poprskana po okotu pakla.Deca su postala sredstvo najbrutalnije i najodvratnije trgovine.Ko im to dozvoljava i teši i podržava njihovu nakaznost? Novac?

Gogić

08.05.2018 07:20

Pogledajte film "Sodom" na YouTube. To sledi i nama, već smo pri kraju scenarija.

Aca

09.05.2018 07:22

Agresivno nametanje devijantnih vrednosti uz namerno iskrivljeno tumačenje ljudskih prava. Ajmo na referendum pa da vidimo.