Vesna Rivas
Youtube Screenshot

vesna rivas

Vesna Rivas

Youtube Screenshot

Vesna Rivas, Foto: Youtube Screenshot

Novonastala situacija je prokomentarisana kao "bumerang efekat" učesnici, s obzirom na to da je godinama unazad kritikovala mlađe koleginice zbog golotinje i posedovanje ekplicitnih sadržaja.

Dan kasnije, tokom emisije Rivasova je pokušala da se opere:

- Tada sam se zabavljala sa muslimanom, moj otac je branio našu ljubav. Želela sam da upišem književnost, otac mi nije dao, glumu, ni to mi nije dao... Smatrao je da su sve pevačice i glumice lake ženske, bio je zatucan. Želeo je da njegova ćerka jedinica bude za primer. U revolt njemu slikala sam se gola - objasnila je mama igre svoj postupak.

Vesna Rivas

printscreen/Happy

Vesna Rivas, Foto: printscreen/Happy

Takmičarku je prekinula trenutno najveća protivnica Mirjana Praizović, koja ju je optužila da se "pere na pogrešan način", nakon čega je Rivasova izgubila kontrolu.

 

Komentari (8)

Pera Bandera

06.04.2018 13:25

Taj njen "fotosešn" meni liči na orgije! "Nas četiri smo snimali ceo dan i noć", kaže "mirotočiva" Vesna. Ideju o osveti ocu nabacila joj je voditeljka, a ona je oberučke prihvatila. Uporno tvrdi da je to bilo davno pa ne može da se seti, a onda se navodno počne prisećati svih detalja i zahvaljivati produkciji koja joj je omogućila da vidi dragu uspomenu. Ne može da se seti danonoćnog "fotosešna" kao da je neko pita koje godine je kuvala pasulj i u kakvom loncu!?! -Sledi nastavak !

m...

06.04.2018 15:18

@Pera Bandera - Majka i rijaliti ćerka imaju dosta toga zajedničkog.Obe isto počele karijeru,samo majka malo blaže fotke za razliku od ljubimice.Ušle nazad u rijaliti da rešavaju tuđe porodične probleme,mislile da produkcija samo tako prašta izdaju,još za ćeru mi nije čudno,umislia da je zvezda i da će je pustit samo tako,ali Vesna je da se nije bavila vani Dalilinom kućom u želji da je ponizi što više,mogla je lako provaliti,sad je Alex na redu, verovatno,neka se čvrsto drže i dalje za ruke...

Svetlana

06.04.2018 13:45

Ti si ženo bolesna i lenčuga! Tekst nečitan.

baba 70 g.

06.04.2018 14:12

Ja se i sad secam svega iz mladjih dana, cak vise nego sto se skorije desilo. Bas mi je milo sto i ona ima putera na glavi.

znamobse

06.04.2018 15:18

Pa ovo nije ona. Ona ovako nije nikad izgledala. Može da laže samo ovu decu koja se ne sećaju njenih ranih radova.

Laki

07.04.2018 06:58

Kakva glupost kaze u inat ocu, ko da je njen otac kupovao plejboje i Čik pa da bi je video, htela da sebi podigne ce kao sto i nije zivela od pevanjeceli zivot se bavila prevarama i lazimanu, jer od pevanja nije mogla da zivi,

zoki

07.04.2018 10:22

E nek su vala,imala si sta da pokazes. pogledaj silikonke oko tebe. Puna im usta ljubomore i zlobe

zumbul

07.04.2018 13:29

zena prevara sama je donela fotografije videla se njena gluma.