Suzana tvrdi da je fotomontaža
Promo
Suzana tvrdi da je fotomontaža
Suzana tvrdi da je fotomontaža, Foto: Promo

 

Ona je brzinom svetlosti putovala s jednog na drugi telefon, od jednog na drugi računar. Istovremeno je bila predmet najrazličitijih komentara na ulici, u kafićima, restoranima, pa i na političkim i privrednim skupovima.


Na naše pitanje odakle ta fotografija i kako komentariše njeno pojavljivanje s pratećom pričom, profesorka kaže da je u najmanju ruku šokirana i da još ne može da se pribere.


- Pa molim vas, i laici vide da je ta fotografija prošla fotošop obradu. Na toj fotografiji jesam ja, ali to nisu moje grudi. To nije neumesna, već opasna podvala, kojoj ne znam šta je cilj, možda da me neki zlobnici ostave bez posla - kaže ona.


Kaže takođe da je pre dve godine izgubila mobilni telefon, u kome je bi bila ova selfi fotografija na koju su namontirane gole grudi. Ona u čudu pita zbog čega je baš danas, posle toliko vemena, nekome bila potrebna da napravi ovakav kompromitujući materijal koji će je diskreditovati kod učenika, roditelja i kolega.

Suzana Alar
Suzana Alar, Foto: Promo


U TV „Info puls“ iz Vranja, koja je prva objavila seksi sliku, ne poriču nijedan detalj skandalozne priče. Naprotiv, dali su nam i kontakte učenika, s kojima je profesorka Alar navodno imala susrete čudne vrste. Jedan od njih je Darko, učenik trećeg razreda Srednje tehničke škole iz Vranja. Odbio je ponudu novinara da se vidimo, napravimo priču i fotografiju. Prihvatio je da govori isključivo telefonom.


- Nisam samo ja u toj priči profesorke muzike. Tu su mnogi moji drugari koji imaju malo stila i koji na jedan umeju da odgovore na razne pozive profesorke. Ona se ne libi poziva na druženje posle časova, oslobođena je svih predrasuda - priča Darko.


Na sve to profesorka Alar kaže da je slučaj prijavila policijskoj upravi, kao i da je angažovala advokata, tako da će tužiti lokalnu TV koja je prva lansirala ovu „gnusnu laž“. Taj put nas je doveo do vrlo upućenog policijskog inspektora koji je prihvatio razgovor, samo sa ciljem da priču malo kanališe, ali da se ne pominje izvor.


- Ovaj slučaj ima dva aspekta. Prvo, fotografija je čak loša foto-montaža. Drugo, ovo je još jedna u nizu predigri političkih grupacija pred najavljene lokalne izbore. Rekao bih čak da su ovom fotografijom u Vranju počeli izbori za lokalnu samoupravu - kaže inspektor.


Na naše pitanje zašto je baš profesorka Alar odabrana kao adut za lokalnu izbornu utakmicu, inspektor nije bio spreman da otkriva karte.


- Ni profesorka nije cvećka. Baš zato je ona i odabrana, ali sve drugo je montaža. Znam da su i neki njeni učenici pripremljeni od političkih režisera da vama novinarima budu „izvori“ podataka - kaže na kraju inspektor.

Komentari (8)

kbb

03.11.2015 07:47

Ma ostavite ženu na miru, bavite se sobom?

Milan

04.11.2015 22:13

@kbb - Podrzavam Lepu gospodju nista lose nije uradila ,pa nije se slikala u skoli pred ucenicima ,pustite zenu na miru !!!

Biljana

03.11.2015 08:13

Jezik je njen ? Uzas, !!!!

Gnumma

03.11.2015 12:08

@Biljana - Uzasno je to, sto ste svi fini dok se ne radi o vasem dupetu...

"...Nema šešir"

03.11.2015 18:26

@Biljana - Šta god da je učinila, profesorka je ekstra riba. lepša zgodnija je i privlačnija od svih silikonskih tzv starleta zajedno. Nevidim da je nešto loše uradila, pa i sami je učenici podržavaju , a i ja iz sve snage.

ana

03.11.2015 10:34

gospodjo privatane detektive platite pa ozezite ove da sve prodaju da Vas obestete.

CortoMaltese

03.11.2015 14:14

Profesorka, ne daj se! Podrška

Milos

03.11.2015 22:37

E da sam ja imao ovakvu profesoricu dokle bi dogurao:-) Bar bi naucio lestvicu ako nista drugo: Do, le, mi, fa, fa, la, si, mi, ti, fa, la, ti