Zadruga
Promo
Zadruga

Promo

Zadruga, Foto: Promo

Učesnici ovog šoua šetaće trgom koji će nositi naziv po velikoj svetskoj zvezdi. Poslednje pripreme za ovaj rijaliti obavljaju se u Londonu, a za ovaj projekat postoje i posebne hologramske instalacije u scenografiji grada.

- Najbolje žurke će se odigravati na "Trgu Bruna Marsa", ali i u "Ulici Poroka" gde će svi učesnici "Zadruge" provoditi veliki deo svog vremena, pored planina, jezera, vodopada i bazena koji će krasiti ovaj novoizgrađeni grad, ali i Bele kuće u kojoj će živeti - ispričao je izvor blizak produkciji, a potom otkrio imena novih četvoro takmičara.

- U "Zadruzi" će učestvovati tri seks bombe, javnosti poznate kao superfinalistkinje "Pinkovih zvezda", Sara Reljić, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić, a njima će se pridružiti i legendarna Nada Obrić koja će se, nema sumnje, rado latiti mikrofona i sve stanovnike grada zabavljati na Trgu Bruno Marsa - otkrio je izvor.

Podsetimo, do sada je potvrđeno učešće Zorana Marjanovića, a spekuliše se da će se u rijalitiju naći i Soraja Vučelić, maloletna Mina Vrbaški koja je dospela u žižu javnosti nakon skandala sa Šakom Polumentom i mnogi drugi.

Komentari (1)

A ja mislila

13.08.2017 15:49

ulazi u vladu!