Krvavi nož
Profimedia
Krvavi nož

Profimedia

Krvavi nož, Foto: Profimedia

Nataša Nikolčević (28) iz Beograda uhapšena je u subotu posle monstruoznog ubistva svoje tetke Draginje Nikolčević (80), kojoj je nožem iskopala oči i isekla uši. Obducenti kažu da je nesrećna starica imala 40 uboda nožem i podliva po telu od letve.

Poznanici porodice Nikolčević kažu da je Nataša već duže vreme terorisala svoju tetku i stalnim ucenama vršila pritisak na nju da joj prepiše kuću, meštani navode i da je bila opsednuta crnom magijom.

Stravičan prizor zatekla je rođaka Dragica Nikolčević.

"Bilo je jezivo, ušla sam u kuću jer sam svaki dan obilazila Draginju i zatekla sam stravičan prizor. Telo je bilo iskasapljeno, a krvi je bilo svuda", priča potresena Dragica.

Otišla u kafanu posle ubistva

Jedan mladić je sinoć bio u kafani sa ubicom ni ne znajući ko je i šta je prethodno uradila.

"Sedeo sam sa društvom u kafani, a ona je bila za stolom pored. Počeli smo da pričamo, ali primetio sam da se veoma čudno ponaša. Pitala me je da li postoji neki smeštaj u blizini i ja sam se ponudio da joj obezbedim smeštaj u Štrpcu, što je odbila. Moji prijatelji i ja smo se ponudili da je prevezemo do Štrpca, a ona je uplašeno odbila. Ujutro me je sačekala ta vest", kaže mladić.

Kaže da je telo bilo kod vrata, pa pretpostavlja da je pokušala da pobegne od zle bratanice.

"Videla sam motku pored njenog tela, pretpostavljam da ju je njom jurila i tukla. Telo je izbodeno skroz celo", kaže ona.

"Telo starice je bilo plavo, verovatno od udaraca motkom. Krvi je bilo svuda i po zidovima i po tepihu. Svom tom zlu nije bio kraj jer je pored toliko uboda nožem bratanica Draginji izvadila oči i odsekla uši", priča izvor upućen u istragu.

Prema rečima komšija Nataša je bila opsednuta crnom magijom, drogirala se, a kažu i da je noću išla na groblje i da se veoma čudno ponašala.

"Pored toga što se čudno oblači i šminka, ima i neki ubilački pogled, da vas jeza obuzme. Nekoliko puta sam je videla da uveče ulazi na groblje, pretpostavljam da ima neke rituale tamo", ispričala je komšinica.

Komentari (5)

Rada Matic

29.08.2016 00:37

Mozda na groblju orgija...sa Marjanovicima :)

Ja

29.08.2016 01:56

@Rada Matic - Ma, hriscanstvo, satanizam,,,sve vam je to isto, rece jedan komentator pre neki dan na jednom drugom portalu. Ovo je bas onako hriscanski, da te bog sacuva koliko se umobolnika svake vrste nakotilo u ovoj zemlji.

djenka

29.08.2016 03:08

@Rada Matic - I nju ce psihijatri proglasiti neuracunljivom, kao narkomana i bolesnika. Nece zavrsiti u zatvoru, gde bi trebala, na 40 godina, nego u psihijatriskoj ustanovi sa svim pogodnostima normalnog zivota osim slobode.

opsednutost

29.08.2016 04:50

@Rada Matic - Tebi su opsesija Marjanovici! Razmisljas li ikad o necem drugom? Poznato je da neuzvracena ljubav izaziva mrznju i bes,ali kod tebe je ovo bas predaleko otislo!

Jelena

29.08.2016 01:12

U ludnicu i baciti ključ!!! Strava i užas!!!