SKANDALOZNI SNIMAK INTIMNOG ODNOSA ANITE I ANĐELA! Nikad eksplicitnije scene u Eliti, kamere sve snimile, uradila mu ovo! 17:51 Vip 0
REČE MATORA KOJA JE SVAKOG PRIJATELJA IZDALA! Šok tvrdnje Anitine majke, žestoko ponizila Jovanu 19:55 Vip 0
VARALA SAM TE JER NISAM BILA SREĆNA SA TOBOM Anita i Matora u žestokom sukobu, pale nikad teže reči, ori se Bela kuća 19:07 Vip 0
JEDVA ČEKA DA UĐEM, PA DA POČNE PRAVI ŠOU Anita Stanojlović priželjkuje osobu sa kojom je prevarila Matoru, sada je sve jasno 17:20 Vip 1
ANITINA MAJKA ŽESTOKO UDARILA NA MATORU Posle ovoga više ništa neće biti isto, a evo šta kaže o Anđelu 19:57 Vip 1
ANITA STANOJLOVIĆ MORA DA NAPUSTI ELITU Učesnica rijalitija saopštila ukućanima detalje, a evo zbog čega odlazi sa imanja u Šimanovcima 19:42 Vip 0
ANĐELO I ANITA OSTALI BEZ TEKSTA Produkcija im priredila nesvakidašnje iznenađenje, Matora će doživeti nervni slom! 15:00 Vip 0
ANITA RASKINULA SA ANĐELOM Stanojlovićeva poludela, napali je zbog skandaloznih ispada: Vrati se svojoj Jovani, tamo i pripadaš 19:40 Vip 0
OTKRIVEN TAJNI PLAN ANITE STANOJLOVIĆ! Želi da šutne Anđela, raskrinkao je ovaj potez, menja se tok rijalitija! 09:55 Vip 0
"ODNOS VAM JE FEJK, TI SI GEJ NA KREATINU": Brutalne uvrede na račun Anđela Rankovića, vanredno stanje u Eliti, sve izgovoreno javno! 20:56 Vip 0
NE MOGU OVDE DA BUDEM SA ANITOM Anđelo doneo šok odluku, pa je saopštio u programu uživo! 08:10 Vip 0
ANITA RAZJARENA NASRNULA NA CIMERKU Vanredno stanje u Beloj kući, pojavio se snimak, Anđelo se zaleteo na Stanojlovićevu! 20:14 Vip 0
ANITA NAJAVILA IZLAZAK IZ ELITE Stanojlovićeva više ne može da izdrži, obratila se produkciji! 12:50 Vip 0
ANITA BRUTALNO IZVREĐALA STANIJU! Mislila je da je ne snimaju kamere, pa javno izgovorila ove reči i iznela strašne optužbe na njen račun 13:32 Vip 0
KAMERE ZABELEŽILE TRENUTAK! Anita pred svima zavukla Anđelu ruku u međunožje, javnost u šoku 21:48 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26