ANITA ZAVRŠILA KOD ANĐELA U KREVETU Jasno mu stavila do znanja šta želi od njega, Matora će napraviti haos! 10:16 Vip 0
ZAKLAĆU VAS, KUNEM TI SE BOGOM!: Matora uputila Aniti stravične pretnje smrću, uznemirujući snimak! 09:56 Vip 1
RASKRINKAVANJE IZ SPOLJNOG SVETA! Otkriven tajni plan Anite i Anđela, Matora napušta rijaliti nakon ovoga 23:00 Vip 0
IDEM DA ZAGRLIM MAJKU DOK NE UMRE! Jeziva scena u Eliti, Matora se rasula u komade, oplela po bivšoj pa se zaklela 14:24 Vip 0
ANĐELO OBEĆAO ANITI DA ĆE JE ŠTITI Procurili detalji tajnog razgovora, zbog ovoga će Matora doživeti pomračenje 12:00 Vip 1
ANITA VREBA KAO MAČKA Stanojlovićeva bacila oko na Džehvinog bivšeg momka, u Eliti će nastati haos 10:17 Vip 0
ANITA ZAVELA ANĐELA, MATORA URLA I PRETI Delirijum scene u Eliti, najavljen žestoki okršaj oko izdaje i nedozvoljenih supstanci 07:45 Vip 1
MATORA I ANĐELO OČI U OČI Ranković prvu noć naskočio na Anitu, a onda Jovani postavio šok pitanje 19:44 Vip 0
GOTOVO JE SA ŽENAMA, MATORA SE UDAJE ZA MUŠKARCA Oglasio se brat, otkrio kakva budućnost i s kim čeka Jovanu 09:23 Vip 1
MATORA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM KADA OVO ČUJE! Oglasila se Sanja Stanković, ovo niko nije očekivao 22:53 Vip 0
MATORA NAPUSTILA ELITU Tomićeva više nije mogla da izdrži, izašla iz Bele kuće i ostavila Anitu u paranoji 19:45 Vip 0
IMA I GORIH OD TEBE ALI... Marko Đedović brutalno isprozivao Anitu, nastao muk u Beloj kući 21:43 Vip 0
ANITINA MISIJA JE BILA DA DOĐE DO NOVCA! Matorina bivša otkriva šok detalje bračne prevare, Jovani neće biti dobro 15:31 Vip 0
ŠOK OPTUŽBE! Anitina majka upućivala pretnje Matei Car, a Stanojlovićeva htela da je iskoristi za skandaloznu stvar?! 13:30 Vip 0
ANITA TAJNIM SIGNALIMA KOMUNICIRA SA MATOROM Ovo kamere nisu uspele da snime, otkrivena zavera u Eliti! 11:45 Vip 0
ANITA UZIMA POLA STANA OD MATORE? Miki Đuričić izneo šok informacije, evo šta još čeka Jovanu nakon razvoda 16:13 Vip 0
ANITINA MAMA ME JE GLEDALA KAO ZLATNU KOKU Matora više ne može da ćuti: Davala sam joj pare! 11:36 Vip 0
ANITA I MATORA PREVARILI SVE?! Procurio snimak njegove prevare, za sve je u pitanju dogovor, a evo šta ih je odalo 17:55 Vip 0
ANITA I MATORA SU PREVARANTI, SVE RADE ZA PARE: Bivši zadrugar otkrio nove detalje o glavnoj aferi u Eliti 15:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46