"BILE SU PRETNJE DA ĆE NASILNO DA ME..." Hana otkrila jezive detalje na račun Site Ahmić: "Ucenjivala je Nerija da me ostavi..." 00:15 Vip 0
RAT ZA NAGRADU! Elita pretvoreno u bojno polje, učesnici grabe hranu kao da je poslednji dan, gledaoci zgroženi (FOTO) 00:00 Vip 0
"UDARIO ME JE KAMION I VUKAO 15 METARA" Učesnik Elite završio na reanimaciji: "Javila mi se u snu pokojna baba" 23:45 Vip 0
"DETE NISAM HTELA JA NEGO ON!" Hana poručila da sa Neriom neće drugo dete, nakon njenih reči muk u beloj kući! 22:45 Vip 0
"RAZAPEĆU TE, IDEŠ KOD POKOJNE MAJKE" U Eliti i dalje haotično stanje, nema kraja monstruoznostima, obezbeđenje ponovo reagovalo 20:00 Vip 0
OPTUŽEN DA JE TUKAO TRUDNU DEVOJKU Učesnik Elite zaprepastio javnost stravičnim detaljima: "Digla je nož na mene" 08:40 Vip 0
BRUTALNA AKCIJA NAKON POLJUPCA SA ASMINOM Aneli Ahmić ne zna gde udara, napravila pometnju u spavaćoj sobi! 07:40 Vip 0
DOKAZ KOJI ŠOKIRA! Rijaliti učesnik objavio šokantne poruke, sve tajne Teodore Delić o neverstvu isplivale javno! (FOTO) 00:40 Vip 0
RAZMENJUJU NEŽNOSTI PRED SVIMA KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO! Teodora i Bebica u akciji pred punom subom! (FOTO) 00:20 Vip 0
OD VEČERAS U ELITI NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Milan Milošević razotkriva šokantne detalje, učesnici će drhtati kada izgovori njihova imena! 22:30 Vip 0
ISPLIVAO SNIMAK DUŠICE JAKOVLJEVIĆ IZ BEKSTEJDŽA Evo šta voditeljka radi pre emisije, ovo niko nije očekivao! (VIDEO) 12:15 Vip 0
NAKON MAJINOG I ASMINOVOG POLJUPCA HAOS U BELOJ KUĆI Cimeri je žestoko napali: "Glupačo, glupa!" 08:00 Vip 0
"UBILA SI 25 DECE, MATERICA TI SE RASPADA U KOMADE" Asmin Durdžić jezivim uvredama urnisao rijaliti učesnicu! 22:00 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46