PEVAČICA PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE! Od udarca zamalo pala u nesvet, posle toga joj uzeo stan i pobacao skupocene stvari i nagrade! 11:20 Vip 0
OVO JE MLAĐI MUŽ DRAGANE KOSJERINE Stomatolog iz Portugala osvojio srce voditeljke, zaljubili se na prvi pogled! 21:35 Vip 0
KO JE MISTERIOZNI MUŽ VANJE MIJATOVIĆ? Razvode se nakon dve i po godine, pevačica tek kasnije saznala šta joj je radio! 10:19 Vip 0
"REKAO MI JE DA SE ZALJUBIO U DRUGU KADA JE ĆERKA IMALA DVE GODINE" Pevačica bivšem mužu spakovala stvari u kese, dvoje dece sama odgajala! 17:46 Vip 0
"OPLODIO SI MALOLETNU KOBILU, MLAĐA JE 50 GODINA" Vedrana Rudan progovorila o razvodu nakon što je saznala da je muž vara 20:45 Vip 0
"PRAVILI SMO BEBU U KREVETU MOJE BABE" Jelena Golubović šokirala priznanjem o prvoj bračnoj noći, ovo su detalji 15:45 Vip 0
BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE KO JE SUPRUG VODITELJKE DNEVNIKA RTS-A Jako je uticajan i cenjen, godinama ga je skrivala od svih! (FOTO) 09:55 Vip 0
MA KAKVE BURME I TETOVAŽE Lana del Rej se ovako mužu zaklela na večnu ljubav, zumirajte da vidite originalan detalj 21:35
OVAJ MOĆNIK JE MUŽ NAŠE STARLETE! Kontroverzni biznismen je prevario sa najboljom drugaricom, o skandalu se i dalje priča 12:45 Vip 0
"SLUTIO JE NAJGORE" Svedoci otkrili istinu o vezi Srpkinje i Grka kog je ubila i zakopala u dvorištu kuće: Izbacio je iz kuće, a razlog je jeziv 21:46 Hronika 0
NAŠA VODITELJKA SAZNALA ŠOK ISTINU O MUŽU Godinama ga je krila od javnosti, više ne želi da ćuti o njemu, otkrila sve o burnoj prošlosti 09:40 Vip 0
OVO JE MISTERIOZNI MUŽ MARIJE PETRONIJEVIĆ Krila ga je od očiju javnosti, a pre deset godina svi su brujali o njegovom potezu! 15:00 Vip 0
OVAJ MOĆNIK STOJI IZA VODITELJKE RTS-A! Godinama ga je krila od javnosti, nikad se nisu venčali (FOTO) 09:40 Vip 0
''POŠTO SAM U KLIMAKSU...'' Nekadašnja voditeljka i njen suprug godinama spavaju u odvojenim sobama, ovo nije mogla da trpi 20:40 Vip 0
TRUDNU PEVAČICU MUŽ PREVARIO SA NJENOM KOLEGINICOM Skandal o kom je brujao region, a tu nije kraj sramoti 13:35 Vip 0
NJEGA NIKADA NE VIĐAMO U JAVNOSTI! Muž naše pevačice je pripadnik žandarmerije, žene odlepe kada ga vide! (FOTO) 18:58 Vip 0
NE MOŽE MUŽA DA NATERA DA SE OKUPA, KAŽE DA SE MANJE ZNOJI ZIMI! Žena došla do ruba OČAJA: "Mnogo smrdi!" 15:06 Vesti 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02