IZLANULA SE USRED EMISIJE Voditeljka šokirala priznanjem da spava sa menadžerom poznatih pevača! 11:40 Vip 0
RAZVELA SE, PA PONOVO STALA NA LUDI KAMEN! Ovo je prvi muž Dare Bubamare, bio je u zatvoru, a danas izgleda ovako! (FOTO) 17:00 Vip 0
SNEŽANA DAKIĆ PROŠLA KROZ PAKAO Muž joj okrenuo leđa dok se borila za život: "To je bila tortura" 14:20 Vip 0
MUŽ VOLI MAJKU VIŠE OD MENE Ima 40 godina i nikako da se osamostali, a ova stvar preti da nam uništi brak 14:17
POSLE PRIČA O RAZVODU SE DESIO VELIKI PREOKRET! Muž naše pevačice javno prikazao njenu najdublju intimu! (FOTO) 13:40 Vip 0
''BIO JE KLINAC, NIJE ZNAO GDE UDARA'' Sanju Kužet je muž Nemanja bezuspešno muvao u mladosti, a onda je usledio obrt 15:20 Vip 0
"IMALA SAM STRAH POSLE POROĐAJA..." Tamara Milutinović nikad iskrenija: "Ne bih snimila nešto što se ne sviđa mom mužu" 22:15 Vip 0
OVAJ MILIONER JE MUŽ BIVŠE VODITELJKE RTS! Bogatom biznismenu je treća žena, a život joj je promenio iz korena! 11:20 Vip 0
VODITELJKA GODINAMA KRIJE MOĆNOG MUŽA Samo jednom je govorila o odnosu sa njim: "I kad mi je najteže, pomislim da uvek može gore" 13:40 Vip 0
OVO JE MUŽ VEDRANE RUDAN! Srbin je i poznati advokat, mlađi je osam godina, a aferu su imali dok je bila u braku 07:00 Vip 0
"KARLEUŠA ĆE RODITI TREĆE DETE" Pojavile se tvrdnje o Jeleni koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim: "Muž je stranac, ozbiljan baja!" 07:20 Vip 0
ONO ŠTO TEI MUŽ RADI SVAKOG JUTRA JE MNOGIMA ŠOKANTNO Tairovićeva nakon svadbe sve priznala: "Čim otvorim oči..." 17:00 Vip 0
EVO ČIME SE BAVI MUŽ SUZANE MANČIĆ Voditeljka 25 godina u ljubavi sa bogatim moćnikom iz Grčke! 11:15 Vip 0
MISTERIOZNOG PARTNERA GODINAMA KRIJE OD JAVNOSTI, A SADA POKAZALA SINA Pevačica se topi u njegovom zagrljaju 13:30 Vip 0
POKAZALA MUŽU HALJINU KOJU JE IZABRALA ZA GODIŠNJICU BRAKA, ON OVAKO REAGOVAO Sada joj sve žene zavide 13:50 Razonoda 0
OVAJ MOĆNIK JE MUŽ NEVENE BOŽOVIĆ! Danas su dobili drugo dete, a godinama ga je krila od javnosti! 15:40 Vip 0
ZANEMELA JE OD ŠOKA KADA JE SAZNALA REZULTATE DNK TESTA Otkrila je užasnu istinu o mužu - život joj je postao noćna mora 11:40 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
HITNO OBAVEŠTENJE NAKON VESTI O ČERNOBILJU Oglasili se iz srpskog Direktorata za radijacionu sigurnost o zračenju u Srbiji 16:04 Vesti 1
KAFA U BORBI PROTIV STARENJA Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi 17:32